Какво е Google Mirror?google mirror 2023

Какво е Google Mirror? Как се прави?

Създадохме ръководство за вас относно Google Mirror, система, която отразява ретроспективните търсения на Google. Ето подробностите! Google Mirror е система, която отразява всичко за огледалната страница и графика на Google. Може да се изрази и като функционална търсачка. Обратните търсения също са налични в Google Mirror. Това е система, която директно отразява резултатите от търсенето.

Всички страници, които могат да бъдат посетени в търсачката Google, също са на Mirror. Съобщения за пресата, огледални копия и официални лога също са лесно достъпни за Google. С Google Mirror могат да се създават интерактивни ефекти. Забавни, различни ефекти могат да бъдат изследвани чрез възстановяването им в системата.

Как да направите Google Mirror?

Google Mirror е създаден за развлекателни цели през 2002 г. Разработена е след като Google беше забранен в Китайската народна република. Хората, на които беше забранено да използват интернет в Китай, успяха да сърфират в интернет благодарение на Google Mirror.

В Google Mirror няма друга езикова опция освен английски. Интерфейсът му не приема бисквитки, които са необходими за задаване на езикови предпочитания. Страхотна система за тези, които обичат да четат английски отзад напред.

Google Mirror;

 • Състои се от изображението „Подводно търсене“ на долната страница, разработено от Google.
 • Половината от резултатите от търсенето с Google са изчезнали с Thanos Snap Trick.
 • 10-годишнината на Google Chrome в бота; Birthday Edition му позволява да празнува с играта Dinosaur.
 • Със Zerg Rush той атакува резултатите от търсенето с Google и ги унищожава.
 • Резултатите от търсенето на изображения в Google се превеждат в класическата игра Atari Breakout.
 • Super Mario Bros. в резултатите от търсенето с Google. крие великденско яйце.
 • Той е под формата на гигантски цип, който ще превърне логото на Google в „цип“.
 • Може да има версия на Google, която изглежда напълно обърната.
 • Екранът придобива образа на сняг.
 • Когато рубинените чехли отстрани на екрана бъдат докоснати, на екрана се появяват забавни опции.

Всички ситуации, изброени по-горе, могат да бъдат реализирани в съответствие с определени команди във версията на Google elgooG. Командите могат да се избират и директно на страницата на elgooG.

Подобрена версия на Google Mirror

Google Mirror предлага игра „Hidden Dinosaur“ в Google Chrome с подобрена версия и режим на бот. Когато „Do a Barrel Roll“ бъде поискано от Google, екранът започва да се обръща с главата надолу. За да отпразнувате лунната нова година със змия, можете да играете играта на змия от началната страница на Google.

Играта на Google Pac-Man, която предлага; Представя онлайн класическата аркадна игра от 80-те години. С Google Mirror ще имате шанса да създадете много носталгия. Връща ви назад, когато Google беше представен за първи път през 1998 г.

За пестене на енергия тъмният режим на Google може да се използва благодарение на Mirror. Можете също така да намерите популярната игра 2048, проектирана в стила на Google. Можете също да получите достъп до ефектите на Google Gravity, налични онлайн.

Можете също така да играете Space Invaders, който защитава от атаки на Google. Можете да видите, че публикацията в Google е написана по много различни начини и стилове. Можете също така да получите достъп до 3D версията на играта с динозаврите. Можете дори да играете китарни игри на Mirror чрез Adobe Flash Player.

В нашата статия можете да откриете най-смешните страни на Google с Google Mirror. След това, ако желаете, можете да разгледате нашата статия, озаглавена 20 неизвестни команди в Google Търсения.

Подобни публикации

 1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
 2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
 3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 4. Голямо развитие за електрически велосипеди
 5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.