Какво е Pinterest? Как да използвам?pinterest kakvo

Какво е Pinterest? Как да използвам?

Какво е Pinterest и как се използва? Какви стъпки трябва да следвам, за да изтегля Pinterest? Подготвили сме ръководство за тези, които са любопитни за отговорите на тези въпроси.

Въпросът какво е Pinterest е един от въпросите, задавани от много интернет потребители напоследък. И така, какво точно прави услугата, която има огромна популярност по целия свят? В тази статия ще отговорим на любопитния въпрос.

С широкото разпространение на Интернет се увеличи броят на услугите в цифровата среда. Днес има много онлайн услуги. Сред тях е Pinterest. Услугата, която има голяма популярност в цял свят, в момента е предпочитана от милиони хора. И така, какво означава Pinterest?

Какво е Pinterest?

Pinterest е платформа за социални медии, базирана на изображения. Социалната мрежа, която за първи път започна да служи през 2010 г., постигна голяма популярност в световен мащаб от 2011 г. насам. Към август 2020 г. платформата постигна голям успех, като достигна повече от 400 милиона активни потребители месечно.

В услугата за социални медии, където се споделят GIF файлове, снимки и видеоклипове, има много съдържание по много теми от рецепти до идеи за декорация, от съвети за риболов до модели за плетене, от модели за подстригване до съвети за учене.

За разлика от други социални мрежи, услугата включва концепциите Pin, Clipboard и Pin. Съдържанието, налично на платформата, се нарича Pin. Можете да мислите за дъската като за истинската дъска. Нека обясним това с пример.

Можете да създадете табло за рецепти и да добавите свързани пинове към таблото. По този начин можете също да извършите процеса на фиксиране. Можете да добавите заглавие, описание и алтернативен текст по време на създаването на щифт.

Можете да следвате други потребители на платформата. Публикациите, направени от акаунтите, които следвате, а именно Pins, са на вашата начална страница. Можете да коментирате пинове, публикувани в платформата за социални медии, базирана на изображения. Нека споменем също, че има ограничение от 500 знака за коментари.

Когато разглеждате съдържание в услугата, можете да видите Pins, подобни на това съдържание в долната част. Например, когато отворите споделена рецепта, е възможно да видите други рецепти на същата страница.

Разгледай Още: Японската мисия за кацане на Луната се провали

Отговорихме на въпроса какво означава Pinterest. И така, какви стъпки са необходими, за да изтеглите приложението за социални медии, базирано на изображения?

Как да изтеглите Pinterest?

Социалната медийна услуга, която се използва от много хора през деня, има уеб версия, както и приложения за Android и iOS. По този начин можете да използвате услугата или на вашия компютър, или на вашето мобилно устройство.

Можете да щракнете върху връзката по-долу, за да изтеглите приложението. Когато следвате тази стъпка, ще се отвори нова страница. Кликнете върху бутона „Изтегляне“ на страницата, която се отваря. Накрая можете да завършите процеса, като изберете бутона „Инсталиране“.

Как да използвате Pinterest?

 • Посетете сайта на Pinterest.
 • Натиснете бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл.
 • Създайте членство.
 • Влезте в акаунта си.
 • Отговорете на въпросите, които ви задават.
 • Изберете вашите интереси.
 • Вижте страницата с настройки.
 • Редактирай профила си.
 • Натиснете иконата „+“ на екрана.
 • Изберете опцията Clipboard.
 • Създайте клипборд.
 • Изберете опцията за закрепване.
 • Добавете ПИН към клипборда.

За да използвате популярната услуга, първо трябва да създадете акаунт. За да направите това, посетете официалния уебсайт на Pinterest и след това натиснете бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл. Създайте акаунт, като въведете информация за членство. Ако искате, можете да натиснете бутона „Продължете с Facebook“ или „Продължете с Google“.

След като създадете членство, влезте в акаунта си. Ако следвате тази стъпка, ще се появят различни въпроси. Отговорете на тези въпроси и след това изберете вашите интереси. Изборът, който правите, ще повлияе на типа Pins, които ще се показват на началната страница. Можете да мислите за това като системата на Netflix.

След като изберете интересите, вижте страницата с настройки. Редактирайте своя профил чрез страницата с настройки. Натиснете иконата „+“ на екрана, за да споделите през услугата. Това ще отвори прозорец. В прозореца, който се отваря, ще видите опциите Clipboard и Pin.

Първо изберете опцията Clipboard и създайте нов Clipboard. В следващата стъпка можете да добавите Pins към дъската, която сте създали. За целта е необходимо да изберете опцията „Pin“ в прозореца, който се отваря при натискане на иконата +.

Ако искате да изтегляте видеоклипове в популярната социална мрежа, наречена Pinterest, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да изтегляте видеоклипове в Pinterest.

В тази публикация отговорихме на някои въпроси, включително какво е Pinterest. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Ако не харесвате базираната на изображения платформа за социални медии и искате да изтриете членството си , можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса как да изтриете акаунт в Pinterest.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.