Често срещани грешки при мащабиране и решения

zoom smartfone videorazgovori

Често срещани грешки и решения за мащабиране – Ако срещате някои грешки в мащабирането, ние сме събрали какво трябва да направите в тази статия!

Чести грешки и решения за мащабиране – базирано на интернет приложение за видеоконференции Zoom е предпочитано от много потребители напоследък. Въпреки че потребителите използват това приложение за провеждане на бизнес срещи, срещи с приятели и потушаване на семействата си, понякога срещат различни грешки. В тази статия ще говорим за възможни проблеми и ще разгледаме как можете да ги разрешите.

Списък с грешки при мащабиране и решения

В останалата част от нашата статия споделихме с вас някои решения на някои възможни проблеми, които може да срещнете, докато използвате Zoom. Ако проблемът, който изпитвате, не е включен в този списък, можете да споделите проблема си с нас от раздела за коментари по-долу.

Грешка и решение за свързване на мащабиране

Ако не можете да присъствате на Zoom среща, може да има много различни основни причини. 

– Интернет проблеми

Уверете се, че не използвате VPN, за да осигурите добра връзка. Проверете скоростта на интернет и спрете всички сайтове или приложения, които използват интернет за известно време във фонов режим. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Невярна информация

Уверете се, че срещата, на която се опитвате да присъствате, не е защитена с парола. Ако е така, щракването директно върху връзката ще доведе до отказ на вашата заявка. Затова опитайте да установите ръчна връзка. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Антивирус или защитна стена

В някои случаи антивирусът или защитната стена в зависимост от вашата операционна система ви пречат да използвате Zoom. Ако е така, определете Zoom като безопасно. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Драйвери остарели

Ако вашите безжични или кабелни мрежови драйвери са остарели, може да имате различни проблеми с връзката. Уверете се, че тези драйвери са актуални. Ако проблемът продължава да съществува, софтуерът, който използвате, може да е повреден. Изтеглете най-новата версия на Zoom на вашето устройство направо от връзката в горната част на страницата.

Увеличаване на грешка и решение за споделяне на екрана

Двете най-важни причини за грешки при споделяне на екрана в Zoom са бавен интернет и стар компютър. Споделянето на екрана изисква много използване на процесора и ако компютърът ви има относително стари компоненти, той може да не е в състояние да се справи с тази задача. По същия начин вашата интернет връзка трябва да има скорост на качване, която може да се справи със споделянето на екрана.

Zoom Грешка при изтегляне и решение

Ако имате проблеми с изтеглянето на Zoom, вашият източник за изтегляне може да не работи правилно. Ако страдате от такъв проблем, можете да изтеглите последната версия от нашия сайт, като щракнете върху връзката в горната част на страницата. По този начин можете да разрешите проблема с изтеглянето.

Грешка при зареждане при мащабиране и решение

В основата на това може да има три основни проблема. Първият е, ако Zoom вече е инсталиран на вашия компютър. Вторият основен проблем може да е, че нямате достатъчно място за съхранение. Затова проверете мястото си за съхранение и освободете достатъчно място за инсталиране на приложението, ако не остане свободно място. 

Файлът, който сте изтеглили последно, може да е повреден. Ако страдате от такъв проблем, можете да изтеглите последната версия от нашия сайт, като щракнете върху връзката в горната част на страницата. Можете спокойно да изтеглите и инсталирате версията на нашия сайт. 

Грешка и решение за стартиране на мащабиране

В някои случаи актуализациите на Zoom могат да доведат до различни проблеми при стартиране. Ако страдате от такъв проблем, можете да изтеглите най-новата версия от нашия сайт, като щракнете върху връзката в горната част на страницата. Не забравяйте да деинсталирате версията, инсталирана на вашия компютър, преди да инсталирате тази версия.

Мащабиране на камерата не работи Грешка и решение

Ако не можете да използвате камерата си в Zoom, разгледайте бързо нашето ръководство стъпка по стъпка по-долу.

– Уверете се, че камерата е прикрепена

Ако използвате настолен компютър, може да има различни проблеми с връзката на вашата камера. Първо проверете порта, към който е свързана камерата, и ако няма промяна, опитайте да се свържете с друг порт. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Проверете друг софтуер

Едно от нещата, които трябва да знаете, е, че камерата ви не може да работи в две програми едновременно. Ако вашата камера в момента се използва от друга програма, тя не може да се използва в Zoom. Така че проверете други програми. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Проверете актуализациите на драйверите

Ако драйверите на външната или вътрешната камера, които използвате, не са актуални, тя може да не работи в програми на трети страни. 

Мащабиране Няма звукова грешка и решение

Ако в Zoom няма звук, може да сте избрали грешно устройство за извеждане на звук.

  • Щракнете върху стрелката до маркировката на микрофона.
  • Изберете правилния високоговорител / слушалки от менюто „Избор на високоговорител“.

Други проблеми и решения за увеличение

Най-практичният начин за отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на вашия компютър обикновено е да поддържате актуализация на софтуера и драйверите. По същия начин трябва да използвате най-актуалната версия на Zoom и можете лесно да направите това с редовно проследяване на нашия сайт.

Подобни публикации

  1. Операционната Система HarmonyOS 2 Пристига На Още 25 Телефона
  2. Huawei Mate V ще дойде с V-молив
  3. Опцията за изтриване на акаунт е задължителна в приложенията за iOS!
  4. iPhone 14 може да работи извън кутията с пропуск
  5. Нова актуализация за проблем с отключването на iPhone с Apple Watch!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.