Често срещани грешки при мащабиране и решения

zoom smartfone videorazgovori

Често срещани грешки и решения за мащабиране – Ако срещате някои грешки в мащабирането, ние сме събрали какво трябва да направите в тази статия!

Чести грешки и решения за мащабиране – базирано на интернет приложение за видеоконференции Zoom е предпочитано от много потребители напоследък. Въпреки че потребителите използват това приложение за провеждане на бизнес срещи, срещи с приятели и потушаване на семействата си, понякога срещат различни грешки. В тази статия ще говорим за възможни проблеми и ще разгледаме как можете да ги разрешите.

Списък с грешки при мащабиране и решения

В останалата част от нашата статия споделихме с вас някои решения на някои възможни проблеми, които може да срещнете, докато използвате Zoom. Ако проблемът, който изпитвате, не е включен в този списък, можете да споделите проблема си с нас от раздела за коментари по-долу.

Грешка и решение за свързване на мащабиране

Ако не можете да присъствате на Zoom среща, може да има много различни основни причини. 

– Интернет проблеми

Уверете се, че не използвате VPN, за да осигурите добра връзка. Проверете скоростта на интернет и спрете всички сайтове или приложения, които използват интернет за известно време във фонов режим. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Невярна информация

Уверете се, че срещата, на която се опитвате да присъствате, не е защитена с парола. Ако е така, щракването директно върху връзката ще доведе до отказ на вашата заявка. Затова опитайте да установите ръчна връзка. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Антивирус или защитна стена

В някои случаи антивирусът или защитната стена в зависимост от вашата операционна система ви пречат да използвате Zoom. Ако е така, определете Zoom като безопасно. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Драйвери остарели

Ако вашите безжични или кабелни мрежови драйвери са остарели, може да имате различни проблеми с връзката. Уверете се, че тези драйвери са актуални. Ако проблемът продължава да съществува, софтуерът, който използвате, може да е повреден. Изтеглете най-новата версия на Zoom на вашето устройство направо от връзката в горната част на страницата.

Увеличаване на грешка и решение за споделяне на екрана

Двете най-важни причини за грешки при споделяне на екрана в Zoom са бавен интернет и стар компютър. Споделянето на екрана изисква много използване на процесора и ако компютърът ви има относително стари компоненти, той може да не е в състояние да се справи с тази задача. По същия начин вашата интернет връзка трябва да има скорост на качване, която може да се справи със споделянето на екрана.

Zoom Грешка при изтегляне и решение

Ако имате проблеми с изтеглянето на Zoom, вашият източник за изтегляне може да не работи правилно. Ако страдате от такъв проблем, можете да изтеглите последната версия от нашия сайт, като щракнете върху връзката в горната част на страницата. По този начин можете да разрешите проблема с изтеглянето.

Грешка при зареждане при мащабиране и решение

В основата на това може да има три основни проблема. Първият е, ако Zoom вече е инсталиран на вашия компютър. Вторият основен проблем може да е, че нямате достатъчно място за съхранение. Затова проверете мястото си за съхранение и освободете достатъчно място за инсталиране на приложението, ако не остане свободно място. 

Файлът, който сте изтеглили последно, може да е повреден. Ако страдате от такъв проблем, можете да изтеглите последната версия от нашия сайт, като щракнете върху връзката в горната част на страницата. Можете спокойно да изтеглите и инсталирате версията на нашия сайт. 

Грешка и решение за стартиране на мащабиране

В някои случаи актуализациите на Zoom могат да доведат до различни проблеми при стартиране. Ако страдате от такъв проблем, можете да изтеглите най-новата версия от нашия сайт, като щракнете върху връзката в горната част на страницата. Не забравяйте да деинсталирате версията, инсталирана на вашия компютър, преди да инсталирате тази версия.

Мащабиране на камерата не работи Грешка и решение

Ако не можете да използвате камерата си в Zoom, разгледайте бързо нашето ръководство стъпка по стъпка по-долу.

– Уверете се, че камерата е прикрепена

Ако използвате настолен компютър, може да има различни проблеми с връзката на вашата камера. Първо проверете порта, към който е свързана камерата, и ако няма промяна, опитайте да се свържете с друг порт. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Проверете друг софтуер

Едно от нещата, които трябва да знаете, е, че камерата ви не може да работи в две програми едновременно. Ако вашата камера в момента се използва от друга програма, тя не може да се използва в Zoom. Така че проверете други програми. Ако проблемът не е разрешен, вижте следващия елемент.

– Проверете актуализациите на драйверите

Ако драйверите на външната или вътрешната камера, които използвате, не са актуални, тя може да не работи в програми на трети страни. 

Мащабиране Няма звукова грешка и решение

Ако в Zoom няма звук, може да сте избрали грешно устройство за извеждане на звук.

  • Щракнете върху стрелката до маркировката на микрофона.
  • Изберете правилния високоговорител / слушалки от менюто „Избор на високоговорител“.

Други проблеми и решения за увеличение

Най-практичният начин за отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на вашия компютър обикновено е да поддържате актуализация на софтуера и драйверите. По същия начин трябва да използвате най-актуалната версия на Zoom и можете лесно да направите това с редовно проследяване на нашия сайт.

Подобни публикации

  1. Преглед на Huawei Nova Y90
  2. Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия
  3. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  4. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  5. Ревю на хартия за Huawei MatePad

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.