Какво е XAPK? Как да отворите на компютър?kakvoexapk

Какво е XAPK? Как да отворите на компютър?

Какво е XAPK, как да го отворите на компютър? В това ръководство ще отговорим на някои често задавани въпроси относно файла XAPK, на който се натъкнахме наскоро.

Въпросът какво е XAPK се задава от много потребители, които имат смартфон или таблет с Android. В тази статия ще отговорим на някои често задавани въпроси относно XAPK файловете. Можете да прегледате ръководството, което сме подготвили, и да имате информация за въпросния файлов формат.

Ако наскоро сте опитвали да изтеглите приложение или игра на вашия смартфон или таблет, може да сте попаднали на сравнително ново файлово разширение с разширение (.xapk) вместо (.apk). Събрахме всички подробности, които се чудите за това ново файлово разширение.

Какво е XAPK?

XAPK е формат на пакет от приложения, използван в операционната система Android. Традиционно един обикновен XAPK файл трябва да съдържа един APK файл, който е основният скелет на приложението, и един OBB файл с данните на приложението. Така че, ако дадем кратко резюме, можем да кажем, че XAPK = APK + OBB.

Каква е разликата между APK и XAPK?

APK файлът е приложенията и игрите, които сте инсталирали на вашето мобилно устройство с операционна система Android. XAPK, от друга страна, съдържа както самото приложение или игра, така и допълнителните данни. Нека обясним това с пример.

Да приемем, че сте изтеглили на вашето устройство APK файла на играта PUBG Mobile, която е успешен пример за жанра Battle Royale. След приключване на инсталационния процес, когато влезете в играта, тя започва да изтегля различни файлове.

Ако изтеглите XAPK файла на мобилната игра PUBG Mobile, вече ще имате допълнителни данни, така че няма да има допълнително изтегляне на файл. И така, как да отворите XAPK файл на компютър?

Как да отворя XAPK файл на компютър?

  • Изтеглете приложението XAPK Installer на вашето устройство бързо и надеждно от нашия сайт.
  • Инсталирайте приложението.
  • Отворете менюто точно по-горе и щракнете върху опцията „ Сканиране на SD карта “.
  • Всички .apk и .xapk файлове, намерени на вашето устройство, ще бъдат изброени.
  • Започнете да инсталирате един от тях, като изберете.

Ако имате XAPK файл и се чудите как да го инсталирате на вашето устройство, можете да го направите с програми на вашия компютър или накратко с мобилно приложение, което можете да инсталирате на своя смартфон или таблет.

Ще преминем през този метод, тъй като вторият метод е по-прост и отнема по-малко време. Преди да започнете, не забравяйте да изтеглите и инсталирате приложението по-долу на вашето устройство бързо и надеждно от нашия сайт.

XAPK безопасен ли е?
По принцип .xapk файловете, които не са изтеглени от надеждни източници, като всеки .apk файл, който изтегляте от интернет, също могат да бъдат рискови файлове и може да съдържат вирус или агент на данни. Поради тази причина е полезно да внимавате при изтеглянето на файловете, които изтегляте от надеждни източници.

На този етап изтеглянията, които правите от надеждни сайтове като KakSePravi, ще защитят сигурността на вашето устройство и данни, като минимизират рисковете, които може да срещнете.

Какво е XAPK, безопасно ли е? Как да инсталирам XAPK файл? Отговорихме на вашите въпроси. И така, какво мислите за това ръководство, което подготвихме? Информацията в това ръководство работи ли за вас и срещнахте ли проблеми по време на всички тези процеси?

Разгледай Още: Как да направите знак за долна черта ( _ ) и средно тире ( – ) на клавиатурата?

Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас в секцията за коментари точно по-долу. Можете също така да разгледате списъка с най-добрите емулатори на Android , ако искате да играете мобилни игри на вашия компютър.

Подобни публикации

  1. Как да добавите GIF към Gmail?
  2. Как да създадете папка в Gmail?
  3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
  4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
  5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.