Какво ще бъде представено на събитието Samsung Unpacked 2020?samsung unpacked 2020 gixy

Samsung официално обяви събитието Unpacked 2020 със своето изявление . И така, какво ще бъде представено по време на Samsung Unpacked 2020?

Какво ще бъде въведено в Unpacked 2020?

Споделяйки чрез официалния си акаунт в Twitter на 5 януари 2020 г., Samsung обяви датата 11 февруари 2020 г. за Unpacked 2020 и публикува много кратко видео за събитието. Можете да стигнете до видеото, за което говорим точно в туита в долната част.

И така, какви нови продукти очакваме да срещнем в това събитие, което ще се проведе следващия месец? Нека да разгледаме накратко тези продукти.samsung galaxy s11 ili galaxy s20

Samsung Galaxy S11 – Galaxy S20 (?)

Семейството Galaxy S11 , една от най-очакваните серии на Samsung, ще бъде представена следващия месец. Няма противоположно мнение по този въпрос. Но има някои малки неравности, за които не знаем дали новата серия ще се казва Galaxy S11 или Galaxy S20 .

Така че да, ще срещнем нова серия Galaxy S. Ние обаче не разполагаме с много информация относно точката на име. Можете да кликнете тук, за да прочетете статията, която написахме по този въпрос, и да прочетете какво мислим за номенклатурата. Известно е, че новата серия ще бъде много конкурентна по отношение на камерата, екрана и дизайна.samsung galaxy fold 2

Samsung Galaxy Fold 2

Samsung представи първия сгъваем модел телефон миналата година, но той имаше много болезнен процес поради проблемите на екрана. Компанията ще предложи нов сгъваем телефон по време на Unpacked 2020. Вероятно ще се казва Galaxy Fold 2 .

Въпреки че е много ограничено знае за този модел по отношение на цена почти половината от половината отново покорявате пистолет щеше да има на ООН гледна точка. Galaxy Fold се продава с цена от около 1 980 долара. Посочено е, че новият модел ще има цена под 1000 долара . С тази цена можем да кажем, че сгъваемите модели телефони ще имат малко по-достъпна структура.

Междувременно, ако се чудите колко бройки продава моделът Fold Galaxy, можете да кликнете тук и да стигнете до нашите свързани новини.

Samsung Galaxy Buds +

Galaxy Buds + , за който се твърди, че е новият модел безжични слушалки на Samsung , също идва на дневен ред в последно време. Сертификатите и докладите показват, че е възможно да се срещне новия модел по време на Unpacked 2020 . Възможно е да се каже, че има доста различни виждания за този модел.

Моделът, за когото се твърди, че има активна функция за намаляване на шума по време на първите течове, беше пуснат в докладите, публикувани няколко седмици по-късно, като не предлага тази функция. Ако се интересувате какво може да предложи новият модел, можете да кликнете тук, за да разберете най-новата ситуация.

Може би още

Това са продуктите, които можем да кажем за Unpacked 2020 на този етап и които гледаме със сигурност. Компанията обаче може да има други планове, които успешно е скрила от нас. В допълнение може да срещнем интелигентен часовник, умна гривна, умно устройство за дома или други продукти. Трябва да изчакаме до 11 февруари 2020 г. за повече .

Подобни публикации

  1. Apple обявява подновяване на функцията за автоматично коригиране с iOS 17
  2. Характеристики на Huawei P60 Pro
  3. Как да премахнете реклами в Xiaomi?
  4. Най-добрите приложения за почистване на кеша за Android 2023
  5. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.