Характеристики на Sony PS5, цена и дата на излизане! – 2020 г.

sony playstation 5

Sony ще играе с PlayStation 5 (PS5) тази година . И така, как ще бъде Sony PlayStation 5? Можете да намерите функциите на Sony PlayStation 5, дата на издаване, информация за цените и други в нашата статия!

Наскоро Sony даде подробности за конзолата, заедно с презентация на главния технически дизайнер на компанията Марк Черни. Една от първите подробности, която привлече вниманието на конзолата, беше 3D аудио способността. Втората революционна промяна беше SSD технологията. Заявява се, че дизайните на играта могат да се променят отгоре надолу, благодарение на това, че SSD работи с много висока скорост. 

 

Функции на Sony PlayStation 5

Правейки изявление по време на CES 2020, генералният мениджър на PlayStation Джим Раян обясни някои функции, които новата конзола ще има.

Първият се откроява като 3D Voice . С тази технология ще можем да имаме доста реалистични преживявания, докато играем игри. В известен смисъл ще се почувствате като в играта. Друга функция е вибриращият адаптивен спусък . Ще можете да получите по-реалистични завои с контролера (наричан още DualShock ) в обратната връзка на играта . Както забелязахме, и двата специалитета са основно проектирани да подобрят игровото изживяване.

Въпреки това, Ultra Fast SSD ще бъде разположен вътре в устройството. Това е особено важно предимство за разработчиците. Това също означава по-бързо време за зареждане на играчите и по-ефективно представяне при превключване между места. Освен това проследяването на лъчевата основа на хардуера е сред описаните технологии.

И накрая, поддръжката на Ultra HD Blu-Ray е сред детайлите, обявени официално. Това ясно ни показва, че висококачествените игри са насочени.

Характеристиките, които споделяме по-горе, са тези, които са официално проверени от служителите на компанията. Има обаче много чудесни подробности, че можем да ги разгледаме в степента на течове.

 • CPU:  AMD Zen 2 CP, 3.5GHz 8 Core
 • Графичен процесор:  10.28 TFLOP, 36 CU, 2.23GHz
 • GPU архитектура:  Изключителна RDNA 2 архитектура
 • RAM:  16GB GDDR6 / 256-битов
 • Скорост на паметта:  448GB / s
 • Вътрешно съхранение:  Изключителен високоскоростен 825GB SSD
 • Скорост на запис:  5.5GB / s (сурово), типично 8-9GB / s (в компресирани файлове)
 • Разширяващо се съхранение:  NVMe SSD слот
 • Външно съхранение:  USB, HDD поддръжка (за PS4 игри)
 • Оптичен четец:  4K UHD Blu-ray

Компанията заяви в обява за работа през последните седмици, че новата конзола ще бъде „най -бързата игрална конзола в света „. За да не запълвате това място с ненужни подробности, можете да стигнете до свързаните новини, като кликнете тук .

Sony PlayStation 5 Дизайн

Sony предприема наистина успешни стъпки за съхранение на изображения на новата конзола. Освен разработените досега комплекти за разработчици и концептуален дизайн , все още не сме получили ясен теч в крайния продукт. Както казахме обаче, изображенията на комплекта за разработчици, изпратени на разработчиците, са известни.

Този дизайн може да изглежда малко голям и груб на очите ви. Не се притеснявайте, те често са далеч от крайния дизайн на продукта. В допълнение Джим Райън сподели с нас логото на новата конзола. Това лого не предлага иновации като цяло. Да, има допълнителни „5“ в края.

В резултат на това нямаме никакви дизайни за новия модел. Можем да очакваме да се срещнем с реалистични дизайнерски образи към юни. Но на този етап е доста рано за това.

Sony PlayStation 5 игри

Gearbox и Counterplay Games, с които се сблъскахме с Godfall през последните седмици , обявиха бойна игра с тематична фантазия с перспектива на трето лице. Godfall ще бъде първата игра на PlayStation 5 модела. Ако искате да разгледате тази игра, можете да щракнете тук . Очаква се обаче важните игри да дойдат с новата конзола.

Според някои твърдения, Grand Theft Auto VI (GTA 6) ще бъде обявен с новата конзола и ще бъде достъпен за продажба.

Всъщност последните обяснения и течове показват, че сме изправени пред наистина мощна игрална конзола. В този смисъл отражението на това развитие върху игрите ще бъде неизбежно. Взаимодействието, което се подобрява с графиката, може да завлече играчите в дълбок свят.

Информация за цените на Sony PlayStation 5

Да, това е въпросът, на който всички се чудим.

Няма наистина спретнат теч за цената. Заявените цени могат да бъдат няколко пъти повече една от друга. Оценките, направени за новата игрова конзола за момента най-вече $ 400 до $ 700 е позициониран между. По-голямата част от потребителите казват, че не искат да плащат повече от 500 долара .

Наскоро Gamers Gate заяви, че се очакват две нови конзоли, ценови етикет от £ 550 за PlayStation 5 и 900 £  за PlayStation 5 Pro (и двете цени са без данъци). Това показва ниво от 500 LV за PlayStation 5 и 2.100  LV за PlayStation 5 Pro с просто изчисление .

Разбира се, на тази цена ние не взехме предвид данъците, дяла на дистрибутора, дяла на дистрибутора и други допълнителни разходи у нас, което означава, че е възможно да срещнем по-страшна цена.

В отговор на тези твърдения, Sony каза: „ Публикуваното съдържание не е официално изявление “. Смятам за важно да подчертая, че това обяснение е някак неясно. Тъй като въпросните твърдения не бяха отречени, тъй като не  бяха  потвърдени  .

В статия, която подготвих по-рано, написах защо PlayStation 5 не може да бъде 3000 LV . Ако искате да разгледате тази статия, можете да щракнете тук . Претеглените изгледи обаче вече са около 499 долара, което всъщност не е твърде скъпо в сравнение с настоящия модел. Независимо от това ще видим колко за предпочитане ще бъдат дадени ставите и данъците у нас.

Дата на издаване на Sony PlayStation 5

Когато обмисляме обясненията на Sony, виждаме, че ще срещнем новия модел през 2020 г. , тази година . Компанията подчерта, че новият модел ще бъде представен около празничния сезон на тази година. Това означава, че продажбите са започнали през последното тримесечие . С други думи , е възможно закупуването на нови модели от септември 2020 г.

Разбира се, нека подчертаем, че датата на продажбите може да варира на регионална основа и е възможно компанията да отложи тази дата.

Подробностите за Sony PlayStation 5 са ​​засега. Ще актуализираме тази статия, когато получим нова информация. Както споменахме в началото, можете да видите последната дата на актуализация на статията в началото на статията.

Кога ще бъде обявен PS5?

 

Една от очакваните обяви за новата генерация игрова конзола PS5 , която играчите с нетърпение очакват, е датата на обявяване! 

Много от плейърите в конзолата насочиха посоката си към Sony след съобщението на Xbox Series X от Microsoft. Въпреки че се очакваше подробно обяснение за PS5 функциите , също беше въпрос на любопитство кога ще бъде направено това обяснение.

Докато Sony се очаква да обяви PlayStation 5 по време на E3 2020, новината, публикувана днес, официално заяви, че Sony няма да се присъедини към E3. 

Когато Sony реши да не се присъедини към E3 2020, обявяването на PS5 остава въпрос на любопитство. Sony , която не присъства на E3 2019 миналата година , представи новите си игри на Paris Game Week през август.

Въвеждането на PS5 функции беше сред тези, които можеха да останат през август.

Подобни публикации

 1. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
 2. Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта
 3. Как ще изглеждат очилата за смесена реалност на Apple?
 4. Ще продължи ли да се купува Apple Watch 3, когато навлезем в 2022 г.?
 5. Apple Watch 7 ще се предлага за предварителна поръчка в България

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.