Какво ще имат игрите на Xbox Game Pass през септември 2021 г.?Обявени са първите игри за Xbox Game Pass през септември 2021 г. за новия месец. Нека да видим до кои игри ще имат достъп абонатите на услуги този месец?

Microsoft , Xbox Game Pass продължава да добавя нови игри към услугата. С съобщението, направено днес, се появи първата партида от игри за Xbox Game Pass през септември 2021 г. Подробности са тук.

Подробности за игрите за Xbox Game Pass, септември 2021 г.

Първите игри през есента, според съобщение в списъка Craftopi, Final Fantasy XIII, Signs of the Sojourner, Surgeon Simulator 2, Crown Trick, Breathedg to, Nuclear Throne и The Artful Escape там . Нека да разгледаме накратко подробностите на тези игри заедно.

 • Craftopia (2 септември 2021 г.) – Визуализация на играта – Облак, конзола и компютър Craftopia

Craftopia, разработен и публикуван от Pocket Pair, се срещна с играчи в Steam с неговата версия за ранен достъп през септември. Със съобщението, направено в новата презентация на Xbox, то ще бъде пуснато и за Xbox One и Xbox Series и ще бъде достъпно за абонати на Xbox Game Pass.  

Прочети Още: Windows 11 Какво е новото, дата на издаване, цена и системни изисквания

В тази екшън игра за оцеляване за много играчи с отворен свят ще трябва да режете дървета, да копаете камъни, да се движите в отворения свят, да се стремите да задоволите глада си, да прибирате реколтата, да плячкосвате подземия, да управлявате растения, да ловувате чудовища и да използвате магическата си сила, когато е необходимо. 

  • Final Fantasy XIII (2 септември 2021 г.) – конзола и компютър 

Final Dantasy XIII

Final Fantasy XIII, първата игра от трилогията от поредицата, която е един от най -важните представители на жанра на японските ролеви игри, разказва историята на герой на име Lightning и неговите приятели. Според историята на играта, която предлага забързани битки, ние се впускаме в борба за защита на небесния град Coccon и примитивния свят на Pulse. 

 • Знаци на чужденеца (2 септември 2021 г.) – облак, конзола и компютър 

Signs of the Sojourner Launch Trailer

Signs of the Sojourner е игра на карти, базирана на история, базирана на свързване с хора. Вашата колода представлява вашия характер, като отразява вашите преживявания и оформя вашите взаимоотношения. 

След смъртта на майка ви вие поемате магазина, който тя управлява, и пътувате до различни места за нещата, от които се нуждаете. По време на пътуването си срещате оптимистични истории, състрадателни герои и сладки изненади в свят, в който изменението на климата затруднява живота. 

 • Surgeon Simulator 2 (2 септември 2021 г.) – Облак, конзола и компютър 

Surfeon Simulator

Surgeon Simulator 2, който беше пуснат миналата година, ще добави мултиплейър режим с поддръжка за до четирима играчи към оригиналната игра. По този начин ще можете да играете операциите с тримата си приятели хирург. В допълнение, благодарение на режима за създаване, ще можете да създавате свои собствени глави и да играете с приятелите си, както и да ги споделяте с други играчи. По същия начин ще можете да играете секциите, създадени от други играчи. 

 • Crown Trick (7 септември 2021 г.) – конзола и компютър 

Crown Trick

В играта, в която управлявате герой на име Elle и предлагате синхронизиран пошагов геймплей, ще се опитате да преодолеете враговете и капаните, които се движат само когато се движим, като се скитаме из произволно създадени подземия.  

От решаващо значение ще бъде внимателно планиране на всяко ваше движение и овладяване на комбинацията от умения и оръжия.  

 • Breathedge (9 септември 2021 г.) – облак, конзола и компютър Breathedge

Можем да кажем, че играта, вдъхновена от бъдещото предсказване на миналото (ретрофутуризъм), съветската естетика и филмите с тъмен хумор, внася нов дъх в жанра за оцеляване. Ще играете ролята на обикновен герой на име Човек, който носи пепелта на дядо си за галактическо погребение и по някакъв начин се озовава в средата на универсален заговор. 

 • Nuclear Throne (9 септември 2021 г.) – конзола и компютър Nuclear Throne

Ако се интересувате от постапокалиптични игри, играни от гледна точка на изометричната камера, Nuclear Throne може да бъде добра алтернатива. Играта, която е в жанра roguelike, не е една от постапокалиптичните игри, в които поставяме живота си на косъм, за да спасим човечеството. Защото няма такова нещо като човечеството и наоколо тичат както трансформирани същества, така и чудовища. Вие, от друга страна, напредвате, като придобивате нови крайници и способности, които ще събирате в допълнение към боеприпасите с вас. Вашата цел ще бъде да достигнете Ядрения трон. 

 • The Artful Escape – Изкуственото бягство (9 септември 2021 г.) – конзола и компютърThe Artful Escape

В The Artful Escape ще играете млад китарист, който се впуска в емоционално подобряващо, многоизмерно приключение, за да вдъхнови сценичната му личност и да се изправи срещу наследството на вече мъртва легенда.  

Игри за напускане на услугата Xbox Game Pass

Както винаги, ще има игри, които ще напуснат услугата и този месец. Ще се сбогуваме със седем мача на първия етап . Вижте по -долу пълния списък. 

13 септември 2021 г.

 • Red Dead Online (облак и конзола) 

15 септември 2021 г.

 • сравнявам 
 • Disgaea 4 (PC) 
 • Forza Motorsport 7 (облак, конзола и компютър) 
 • Hotshot Racing (облак и конзола) 
 • Тъмният кристал: Епохата на съпротивителните тактики (облак, конзола и компютър) 
 • Thronebreaker: The Witcher Tales (Cloud and Console) 

Подобни публикации

 1. Вече е възможно да играете Switch Games на Android!
 2. Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!
 3. 14-дневна безплатна кампания за Game Pass от Microsoft
 4. Кодове за джейлбрейк на Roblox – април 2023 г
 5. Как да коригираме грешката при срив на графичния драйвер на Valorant?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.