Официално обявени игри за PlayStation Plus от септември 2021 г.playstation plus septemvri 2021

Игрите за PlayStation Plus от септември 2021 г. бяха официално обявени от Sony. И така, какви видео игри очакват абонатите на PSN Plus следващия месец?

След изтичането през последните дни игрите на PlayStation Plus от септември 2021 г. бяха официално обявени. В тази новина можете да разберете кои игри ще бъдат предлагани на потребителите на PlayStation 4 и PlayStation 5 този месец.

Какви ще бъдат игрите на PlayStation Plus през септември 2021 г.?

Съдейки по съобщението на Sony Interactive Entertainment, активните потребители  от 7 септември до 4 октомври 2021 г. Overcooked: Всичко, което можете да ядете! ,  HITMAN 2 и  Predator: Hunting Grounds ще могат да изтеглят игри. Можете да проверите подробностите за игрите, споменати по -долу.

Прочети Още: Какво ще имат игрите на Xbox Game Pass през септември 2021 г.?

  • Преварено: Всичко, което можете да ядете! (PlayStation 5)Overcooked! All You Can Eat

Преварено !, Преварено! 2 и цялото допълнително съдържание, събрано и подновено, Overcooked: All You Can Eat! Предлага преживяване, което е поне толкова приятно, колкото и предишните две игри. За предпочитане можете да играете самостоятелно или кооперативно на място и онлайн. Благодарение на междуплатформената поддръжка, вие също ще можете да играете с приятелите си на други платформи чрез гласов чат. 

По време на основния сценарий ще се опитвате да изпълнявате поръчките, дадени ви в кухните, които стават все по -тъмни и опасни в повече от сто глави.  

В допълнение към режима на основния сценарий, нека не забравяме, че има и режими, в които можете да оцелеете и да практикувате.  

  • HITMAN 2 (PlayStation 4) Hitman 2

В играта HITMAN 2, която е продължение на HITMAN, пусната през 2016 г., като Агент 47, ние се опитваме да премахнем мистериозния Shadow Client и неговите съюзници, които имат за цел да унищожат тайната организация, известна като Providence, която контролира световните дела . 

В допълнение към основния сценарий, който разгледахме по целия свят, Нова Зеландия, САЩ, Колумбия, Индия и Северния Атлантик, в продължението има различни режими на игра като Elusive Targets, Ghost Mode и Sniper Assassin. 

  • Predator: Hunting Grounds (PlayStation 4) Predator Huntig Grounds

Новата игра на студио Illfonic, за която знаем с петък 13 -ти: Играта, ще бъде друга асиметрична мултиплейър игра за оцеляване. В играта, която ще се проведе във Вселената Predator, четирима души ще отговарят за извършване на серия от операции, в резултат на задачата ще бъде назначен като кооперация, а играчът от другата страна ще контролира емблематичната ловеца и опитайте да разпръсне военната група от четирима. 

В съответствие с изявлението на Sony Interactive Entertainment, потребителите на PlayStation 5 ще могат да играят игри, използвани за PlayStation 4, благодарение на поддръжката за обратна съвместимост. В резултат на това потребителите на конзола от ново поколение ще имат достъп до общо три игри.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.