Официално обявени игри за PlayStation Plus от септември 2021 г.playstation plus septemvri 2021

Игрите за PlayStation Plus от септември 2021 г. бяха официално обявени от Sony. И така, какви видео игри очакват абонатите на PSN Plus следващия месец?

След изтичането през последните дни игрите на PlayStation Plus от септември 2021 г. бяха официално обявени. В тази новина можете да разберете кои игри ще бъдат предлагани на потребителите на PlayStation 4 и PlayStation 5 този месец.

Какви ще бъдат игрите на PlayStation Plus през септември 2021 г.?

Съдейки по съобщението на Sony Interactive Entertainment, активните потребители  от 7 септември до 4 октомври 2021 г. Overcooked: Всичко, което можете да ядете! ,  HITMAN 2 и  Predator: Hunting Grounds ще могат да изтеглят игри. Можете да проверите подробностите за игрите, споменати по -долу.

Прочети Още: Какво ще имат игрите на Xbox Game Pass през септември 2021 г.?

  • Преварено: Всичко, което можете да ядете! (PlayStation 5)Overcooked! All You Can Eat

Преварено !, Преварено! 2 и цялото допълнително съдържание, събрано и подновено, Overcooked: All You Can Eat! Предлага преживяване, което е поне толкова приятно, колкото и предишните две игри. За предпочитане можете да играете самостоятелно или кооперативно на място и онлайн. Благодарение на междуплатформената поддръжка, вие също ще можете да играете с приятелите си на други платформи чрез гласов чат. 

По време на основния сценарий ще се опитвате да изпълнявате поръчките, дадени ви в кухните, които стават все по -тъмни и опасни в повече от сто глави.  

В допълнение към режима на основния сценарий, нека не забравяме, че има и режими, в които можете да оцелеете и да практикувате.  

  • HITMAN 2 (PlayStation 4) Hitman 2

В играта HITMAN 2, която е продължение на HITMAN, пусната през 2016 г., като Агент 47, ние се опитваме да премахнем мистериозния Shadow Client и неговите съюзници, които имат за цел да унищожат тайната организация, известна като Providence, която контролира световните дела . 

В допълнение към основния сценарий, който разгледахме по целия свят, Нова Зеландия, САЩ, Колумбия, Индия и Северния Атлантик, в продължението има различни режими на игра като Elusive Targets, Ghost Mode и Sniper Assassin. 

  • Predator: Hunting Grounds (PlayStation 4) Predator Huntig Grounds

Новата игра на студио Illfonic, за която знаем с петък 13 -ти: Играта, ще бъде друга асиметрична мултиплейър игра за оцеляване. В играта, която ще се проведе във Вселената Predator, четирима души ще отговарят за извършване на серия от операции, в резултат на задачата ще бъде назначен като кооперация, а играчът от другата страна ще контролира емблематичната ловеца и опитайте да разпръсне военната група от четирима. 

В съответствие с изявлението на Sony Interactive Entertainment, потребителите на PlayStation 5 ще могат да играят игри, използвани за PlayStation 4, благодарение на поддръжката за обратна съвместимост. В резултат на това потребителите на конзола от ново поколение ще имат достъп до общо три игри.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.