Windows 11 Какво е новото, дата на издаване, цена и системни изискванияwindows 11

В това ръководство събрахме за вас всички подробности относно иновациите в Windows 11, датата на издаване, цената и системните изисквания.

Windows 11 беше официално представен с онлайн събитие от Microsoft . В това ръководство, което сме подготвили за  вас, събрахме всички подробности относно иновациите в Windows 11, датата на издаване, цената и системните изисквания  . И така, какво ще предложи операционната система от следващо поколение?

Забележка: Това съдържание в момента се актуализира и може да се добавя, изтрива или променя.

Относно Windows 11

 • Какво е Windows 11? Това е следващата голяма актуализация от Microsoft.
 • Кога ще излезе Windows 11? Той беше представен на 24 юни и ще бъде пуснат на 5 октомври 2021 г.
 • Колко струва Windows 11? Очаква се той да се продава с начална цена от 149 долара.

Описвайки Windows 11 като „ най -сигурната версия досега “, Microsoft направи много иновации, подобрения и подобрения в операционната система. Можете да видите всичко, обяснено в тази статия, от обновения дизайн до специалните режими на игра, от поддръжката на приложения за Android до обновените приложения.

Можете също да посетите официалния уебсайт на Microsoft, за да получите достъп до всички нововъведения, които са обявени и ще бъдат обявени.

Какво ново в Windows 11?

 • Обновеният дизайн
 • Поддръжка на приложения за Android
 • Персонализирани конфигурации на играта
 • Поддръжка на приспособления
 • Преработени приложенияscreenshot ms windows 11

1. Обновен дизайн

Преди иновациите, които предлага в приложенията и инструментите, Windows 11 излиза с обновена за цялата система дизайн. Версията, която по същество има много подобна структура на Windows 10X, разбира се е добавила много неща в допълнение към Windows 10X.

Windows 10X, който бе пенсиониран по-рано тази година , беше предназначен предимно за таблети и лаптопи с ниска производителност, но някои от неговите функции бяха прехвърлени на Windows 10 с периодични актуализации. Всъщност дизайнерските линии на 10X формират основната структура на 11.

Прочети Още: Биткойн измамникът открадна 1 милион долара в биткойни от своите клиенти

На първо място, виждаме, че лентата на задачите е центрирана и менюто „Старт“ се намира в средата. Тъй като въпросните дизайни бяха изтекли през последните дни, нямаше изненадващо развитие. От друга страна, интерфейсът за известия и бързи действия също е напълно обновен. Освен това бяха направени подобрения в конфигурациите на разделен екран.

2. Поддръжка на приложения за Android

С Windows 11 ще можете да инсталирате и използвате приложения за Android, без да е необходим друг емулатор. Ясните подробности за тази функция, която има за цел да осигури опит, подобен на този на MacBooks с M1 процесори и ще бъде достъпен с Windows 11, са сред детайлите, които все още не са известни.windows 11 new store android

3. Персонализирани конфигурации на играта

Игрите започват да се превръщат в движеща сила за Windows 11. Включвайки функцията Direct Storage на Xboxes в своята операционна система, компанията успя да се отърве от ненужното объркване в приложенията, като комбинира приложения на Xbox и Xbox Game Pass.

4. Поддръжка на приспособления

Едно от нововъведенията, които ще дойдат с Windows 11, са джаджите, които ни липсват от известно време! Да, приспособлението ще бъде част от Windows 11 и ще позволи на разработчиците да доставят macOS, Android, iOS и iPadOS подобни преживявания.

Дата на издаване на Windows 11

 • Кога ще излезе Windows 11? Въведен е на 24 юни 2021 г. Обявено е, че новата операционна система ще бъде пусната на 5 октомври 2021 г. 

Microsoft официално представи Windows 11 на онлайн събитие на 24 юни. Не е ясно кога операционната система ще бъде налична. Очакваме в бъдеще да достигнем до повече подробности по темата.

Датата на излизане беше обявена на 31 август. Microsoft отбеляза датата 5 октомври 2021 г. с официалното си изявление.

Колко струва Windows 11? 

 • Windows 11 Начална цена: $ 149,00
 • Windows 11 Pro Цена: $ 209.99
 • Windows 11 Pro за работна станция Цена: $ 319,00

Потребителите на Windows 10 ще могат да надстроят до Windows 11 напълно безплатно. Хората, които искат да купят операционна система от нулата, може да се наложи да платят цена между $ 149 и $ 319, в зависимост от избрания пакет. Тези цени са определени с 10 долара по -скъпи от Windows 10.

Системни изисквания на Windows 11

Въпреки че препоръчителните системни изисквания на Windows 11 все още не са ясни, можете да видите минималните системни изисквания точно по -долу. Както можем да видим от този списък, новата операционна система изисква използването на 64-битови машини.

Минимални системни изисквания за Windows 11

 • Процесор: 1 GHz двуядрен 64-битов
 • Памет: 4GB RAM
 • Съхранение: 64GB
 • Дисплей: 9 инча 1366 x 768 пиксела

Заключение

Windows 10, който беше пуснат на 29 юли 2015 г. и ние го използваме от години, сега се нуждаеше от нова надстройка. Надяваме се, че Windows 11 ще бъде нова актуализация, която предлага уникални иновации за бизнес, игри и мултимедийни приложения.

И така, какво мислите за Windows 11? Какви иновации мислите, че ще дойдат в новата версия, кога ще бъде налична и колко ще струва? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в секцията за коментари точно по -долу.

Подобни публикации

 1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
 2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
 3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
 4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
 5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.