Какво трябва да направите, за да видите кой е оставил следването ви в Instagraminstagram, posledvateli, social network

Нейните потребители от Instagram искат снимките им да получат повече харесвания, което означава, че се нуждаят от повече последователи. Трябва да имате предвид съществуващите си последователи, когато придобиете нови последователи. Instagram не предлага подкрепа на хората, които спират да ви следват, но можете да разберете за различните приложения и методи.

Изучаване на последователите

Когато Google търси повече от хиляда ресурса, но ако не е на вас да правите изследвания, ние сме събрали няколко от вас:

  • StatusBrew
  • Picodash
  • Unfollowgram
  • Social Insight

Въпреки това, гореспоменатите ресурси или други ресурси, които можете да достигнете чрез търсачките, Instagram ‘ви позволява да научите за тези, които напускат. Това правило, което Instagram поставя за разработчици на приложения от трети страни, предполага, че Instagram не иска да знаеш кой те кара да се отървеш от пистата.

Каква информация можем да открием отвън?

Приложенията на трети страни могат да проследяват номера на вашия последовател и да ви изпращат известие, ако някой напусне последващите действия. Както можете да видите, в момента няма наличен ресурс с изключение на цифровите данни. Тези данни не се отнасят за времето преди инсталирането на приложението. Можете да видите само броя на хората, които спират да следят след инсталирането на приложението.

Има един досаден начин да разберете кой ви оставя в Instagram:

След като имате едно от приложенията, които сме събрали за вас, влезте в профила си в Instagram.
Отидете в MagiMetrics и се регистрирайте. Освен MagiMetrics, можете да използвате CrowdBabble и подобни приложения.
Оставете да анализирате вашия Instagram профил.
Запазете списъка на последователите си в Excel или подобна програма.
Приложението, което използвате, ще изпрати известие, когато някой ви остави на път, ще се върнете в MagiMetrics и ще създадете нов списък с последователи.
Можете да сравните създадения от вас списък със списъка, който сте създали в Excel, и да откриете кой е проследяващият.

Това обикновено е метод, който социалните медии предпочитат. Ако използвате безплатната опция MagiMetrics, можете да създадете списък с до 100 души. Трябва да платите по $ 100 на месец за повече. CrowdBabble иска списък от $ 30.
Не позволявайте на всяко приложение да научава какво е останало

Не позволявайте на всички заявления, претендиращи да ви покажат тези, които са ви оставили в Instagram, защото те не могат да бъдат всички добри. Да ви позволи да приложите приложението пред вас е голяма заплаха за вас.

Приложенията, които имат достатъчно разрешение, могат да получат достъп до вашата лична информация. Ако преди това сте разрешили такива приложения, трябва да влезете в Instagram и да откажете разрешенията за приложения; въпреки това отмяната на разрешенията не означава, че ще им бъде отказан достъп до профила Ви.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.