Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsAppРеакциите на емоджи WhatsApp бяха достъпни през последните седмици. Сега се посочва, че нова актуализация, която ще внесе иновации във функцията, е на път.

През последните седмици  WhatsApp пусна дългоочакваната функция за реакции на емоджи. Това позволи на потребителите да реагират с до шест емоджи във всяка реч, звук, снимка и др. Сега служителите на WhatsApp планират да доразвият функцията с няколко промени, които трябва да бъдат направени в приложението.

Според WABetaInfo , бета версията 22.12.0.70 на WhatsApp за iOS носи по-подробно показване на информация за реакциите на емоджи. Това настройване ще ви позволи да разберете кой е изпратил емоджи към какво в групови изпращания на снимки.

Когато изпратите няколко снимки в чат, WhatsApp ги събира като албум. В момента потребителите на стабилната версия на приложението не могат да разберат кой е изпратил емоджи към всяка снимка. С тази нова актуализация в бъдеще ще можете да разберете кои емоджи се изпращат към всяка снимка.

Прочети Още: Безплатен екранен рекордер за Windowswhatsapp emotikon

WhatsApp казва, че отговорите на емоджи ще продължат да се актуализират

WhatsApp обяснява подробностите за новата актуализация, както следва:

„В текущата версия потребителите не могат да разберат кой е изпратил емоджи към коя снимка и видео, когато изпращат масова снимка или видео. Благодарение на тази нова функция за реакции на емоджи, потребителите на WhatsApp бета вече ще виждат миниатюра на медия в информацията за емоджита и това миниизображение на медия ще ви уведоми кой кои емоджи е изпратил на коя медия.“

Очаква се да отнеме няколко седмици, докато тази функция се въведе в повече бета тестери и след това накрая в стабилната версия на приложението.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.