Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp

Реакциите на емоджи WhatsApp бяха достъпни през последните седмици. Сега се посочва, че нова актуализация, която ще внесе иновации във функцията, е на път.

През последните седмици  WhatsApp пусна дългоочакваната функция за реакции на емоджи. Това позволи на потребителите да реагират с до шест емоджи във всяка реч, звук, снимка и др. Сега служителите на WhatsApp планират да доразвият функцията с няколко промени, които трябва да бъдат направени в приложението.

Според WABetaInfo , бета версията 22.12.0.70 на WhatsApp за iOS носи по-подробно показване на информация за реакциите на емоджи. Това настройване ще ви позволи да разберете кой е изпратил емоджи към какво в групови изпращания на снимки.

Когато изпратите няколко снимки в чат, WhatsApp ги събира като албум. В момента потребителите на стабилната версия на приложението не могат да разберат кой е изпратил емоджи към всяка снимка. С тази нова актуализация в бъдеще ще можете да разберете кои емоджи се изпращат към всяка снимка.

Прочети Още: Безплатен екранен рекордер за Windowswhatsapp emotikon

WhatsApp казва, че отговорите на емоджи ще продължат да се актуализират

WhatsApp обяснява подробностите за новата актуализация, както следва:

„В текущата версия потребителите не могат да разберат кой е изпратил емоджи към коя снимка и видео, когато изпращат масова снимка или видео. Благодарение на тази нова функция за реакции на емоджи, потребителите на WhatsApp бета вече ще виждат миниатюра на медия в информацията за емоджита и това миниизображение на медия ще ви уведоми кой кои емоджи е изпратил на коя медия.“

Очаква се да отнеме няколко седмици, докато тази функция се въведе в повече бета тестери и след това накрая в стабилната версия на приложението.

Подобни публикации

  1. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  2. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  3. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  4. Discord не се отваря, какви са методите за решение?
  5. Apple ускорява 2 пъти производството на изображения с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.