Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!laptop lenovo

Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

Нов патент на Lenovo разкрива, че работи върху лаптоп с подвижен екран. Ето подробностите! Представете си лаптоп, който преобразува екрана си от стандартен размер в ултраширок екран, когато имате нужда от него. Благодарение на патент, който Lenovo получи наскоро, тази футуристична концепция вече няма да бъде само мечта.

Патентът разкрива новаторски дизайн за лаптоп с подвижен дисплей и ще революционизира начина, по който работим и консумираме съдържание в движение. Същността на тази иновация се крие в гъвкав екран, вграден в тялото на лаптопа. Този екран се състои от фиксирани и подвижни части, които могат плавно да се разгъват и прибират, регулирайки размера на екрана според вашите нужди.

Какво да очакваме от лаптопа с преобръщащ се екран на Lenovo?

lenovo laptop

Въпреки че Lenovo току-що получи този патент, той официално е излагал работата си в тази област и преди. На MWC миналата година Lenovo представи уникален прототип на лаптоп с подвижен OLED дисплей. 13-инчовият сгъваем лаптоп предлага 12,7-инчов екран в своята компактна форма, разширяващ се вертикално до по-голям 15,3-инчов размер с натискане на бутон.

Въпреки че традиционните лаптопи са много важни по отношение на преносимостта, те обикновено са по-малки от необходимото по отношение на екрана. Това е огромна болезнена точка за многозадачните хора, креативните професионалисти или всеки, който просто се радва на повече пространство на екрана. Технологията на подвижния дисплей на Lenovo адресира директно този проблем, като предоставя динамично решение, което се адаптира към вашия работен процес.

Разбира се, тази технология все още е в начален етап и компанията има някои проблеми за преодоляване. Ако Lenovo може да преодолее тези проблеми и да направи тези лаптопи достъпни на разумни цени, конвенционалните дизайни на лаптопи вече могат да бъдат заменени от футуристични дизайни. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.