YouTube продължава да се бори с TikTokyoutube shorts remiks

YouTube продължава да се бори с TikTok: Функцията за ремиксиране идва в Shorts!

YouTube продължава да засилва конкуренцията си с TikTok с пълна скорост. Обявиха новата функция за ремиксиране, идваща в Shorts. Ето подробностите! YouTube продължава да засилва конкуренцията си с TikTok с пълна скорост. Миналата седмица споделихме, че YouTube Shorts ще има функция за излъчване на живо като TikTok.

Сега нова функция е копирана от платформата, където хиляди песни бяха премахнати, защото не поднови лиценза си с Universal Music. Потребителите на YouTube вече ще могат да ремиксират музикални клипове в Shorts видеоклипове.

Войната на YouTube и TikTok продължава

YouTube, който работи за увеличаване на господството си от страна на късите видеоклипове и гарантира, че потребителите прекарват повече време в платформата, ескалира войната си с TikTok с новата си функция. В YouTube Shorts потребителите вече ще могат да ремиксират видеоклипове в допълнение към добавянето на музикални видеоклипове.

Времето на пристигането на тази функция се тълкува като доста важно. Тъй като TikTok не поднови своя лиценз за Universal Music в началото на месеца, това сериозно засегна използването на функцията за ремиксиране на премахнатата музика.

Докато прави изявление по този въпрос в YouTube, той спомена ситуацията с TikTok. В изявлението се казва още, че потребителите могат да включват произведения от най-известните певци в света, като Beyonce и Maggie Rogers, в своите кратки видеоклипове.

Новата функция ще осигури изключително лесно потребителско изживяване. Потребителите ще могат да включат част от клипа в своите Shorts видеоклипове само с няколко движения. В същото време възможности като създаване на кратки видеоклипове, използване на музикално видео като фон и използване само на аудио също ще дойдат с тази функция. Функцията, която в момента е достъпна за ограничен брой потребители, скоро ще бъде достъпна за всички потребители. С тази функция YouTube ще бъде една крачка пред TikTok.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.