Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!microsoft 365 se srina

Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!

Според потребителски оплаквания и доклади, хиляди хора изпитват проблеми с достъпа до приложенията на Microsoft 365. Ето подробностите! Според докладите и данните, изпратени до DownDetector, потребителите изпитват проблеми с достъпа до услугите на Microsoft 365. Също така беше съобщено, че има потребители, които изпитват този проблем от ранните часове на деня.

Интензитетът на подадените жалби нараства с всяка изминала минута. Докато първоначално се предаваха 360 доклада на час, този брой се увеличи до 4500 на час. Все още няма изявление от компанията за това, че потребителите нямат достъп до Microsoft 365.

Има проблеми с достъпа до Microsoft 365

По-рано известен като Office 365 , в допълнение към пакетите на Microsoft Office , той включва и услуги като Exchange Server , Skype и SharePoint. В момента потребителите изпитват проблеми с достъпа до повечето от тези услуги.

Въпреки че някои потребители казват, че не изпитват никакви проблеми, значителното увеличение от 1000% в отчетите потвърждава, че голям брой потребители изпитват този проблем. Въпреки че Microsoft все още не е направила изявление, се смята, че проблемът е причинен от сървърите, използвани от компанията.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.