Microsoft преименува Bing Chat на Copilotbing chat e copilot

Довиждане на Bing Chat: Сега ще се използва като втори пилот!

Microsoft преименува Bing Chat на Copilot. За да избегне объркване между AI инструменти, компанията ги свързва всички с Copilot. Всички инструменти за изкуствен интелект на Microsoft, включително Bing, се превръщат в Copilot.

Днес на Microsoft Ignite 2023, компанията смени името на Bing Chat, базираният на AI чат бот, който пусна в Bing по-рано тази година, на Copilot on Bing. Освен това премиум и корпоративно фокусираната версия на Bing Chat, наричана преди това Bing Chat Enterprise, също е преименувана на Copilot. Тъй като компанията има редица продукти, съдържащи изкуствен интелект, компанията реши да направи такава промяна, за да избегне объркване.

Bing Chat вече е Copilot

„Преименуването на „Bing Chat Enterprise“ на „Copilot“ отразява нашата визия за създаване на унифицирано изживяване на Copilot за потребителски и бизнес клиенти“, каза Кейтлин Рулстън, директор по комуникациите на Microsoft, пред TechCrunch в изявление, изпратено по имейл.

Не само името е ново. От 1 декември потребителите, които влизат в Bing с корпоративен акаунт, ще се възползват от „защитата на търговските данни“, когато използват Copilot в Bing. Roulston казва, че по този начин данните на потребителите няма да се записват и няма да се използват за обучение на модели с изкуствен интелект, а Microsoft няма да има достъп до тези данни.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.