Microsoft преименува Bing Chat на Copilotbing chat e copilot

Довиждане на Bing Chat: Сега ще се използва като втори пилот!

Microsoft преименува Bing Chat на Copilot. За да избегне объркване между AI инструменти, компанията ги свързва всички с Copilot. Всички инструменти за изкуствен интелект на Microsoft, включително Bing, се превръщат в Copilot.

Днес на Microsoft Ignite 2023, компанията смени името на Bing Chat, базираният на AI чат бот, който пусна в Bing по-рано тази година, на Copilot on Bing. Освен това премиум и корпоративно фокусираната версия на Bing Chat, наричана преди това Bing Chat Enterprise, също е преименувана на Copilot. Тъй като компанията има редица продукти, съдържащи изкуствен интелект, компанията реши да направи такава промяна, за да избегне объркване.

Bing Chat вече е Copilot

„Преименуването на „Bing Chat Enterprise“ на „Copilot“ отразява нашата визия за създаване на унифицирано изживяване на Copilot за потребителски и бизнес клиенти“, каза Кейтлин Рулстън, директор по комуникациите на Microsoft, пред TechCrunch в изявление, изпратено по имейл.

Не само името е ново. От 1 декември потребителите, които влизат в Bing с корпоративен акаунт, ще се възползват от „защитата на търговските данни“, когато използват Copilot в Bing. Roulston казва, че по този начин данните на потребителите няма да се записват и няма да се използват за обучение на модели с изкуствен интелект, а Microsoft няма да има достъп до тези данни.

Подобни публикации

  1. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!
  2. Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!
  3. Apple обявява, че ще предостави RCS поддръжка на iPhone!
  4. Колко дял получава Apple от Google?
  5. Съветът на ЕС одобри: Шенгенската виза може да се получи онлайн!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.