Apple обявява, че ще предостави RCS поддръжка на iPhone!apple rcs

Apple обявява, че ще предостави RCS поддръжка на iPhone!

Apple обяви, че ще осигури поддръжка на RCS за iPhone. И така, кога ще бъде налична функцията RCS? Ето подробностите! Apple обяви, че ще осигури RCS (Rich Communication Services) поддръжка на iPhone, под натиска на конкурентни компании като Google и Samsung. Той ще осигури поддръжка и функции в стил iMessage, които ще улеснят обмена на съобщения между потребителите на iPhone и Android.

Ще бъде пуснат през 2024 г.!

Поддръжката на RCS ще бъде налична в края на 2024 г. Поддръжката на RCS, която ще донесе функции в стил iMessage, като разписки за четене и висококачествени снимки и видеоклипове, ще улесни междуплатформените съобщения между устройства iPhone и Android. За разлика от SMS, RCS ще може да работи и през мобилни данни или Wi-Fi. Той също така ще замени SMS и MMS и ще съществува отделно от iMessage, където е възможно. Apple напомни на потребителите, че iMessage е по-сигурен от RCS.

Прочети Още: Колко дял получава Apple от Google?

Компанията каза, че RCS в момента не поддържа толкова силно криптиране, колкото iMessage, и направи съобщението за RCS, както следва:

„Към края на следващата година ще добавим поддръжка за RCS Universal Profile, стандарт, публикуван в момента от GSM Association. Ние вярваме, че RCS Universal Profile ще осигури по-добра оперативна съвместимост в сравнение със SMS или MMS. „Това ще работи заедно с iMessage, който ще продължи да бъде най-доброто и сигурно изживяване за съобщения за потребителите на Apple.“ И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.