Илон Мъск започва да наема служители на Twitter

elon musk twitter

Слуховете за уволнение, които се появиха с придобиването на Twitter от Илон Мъск, днес стават реалност. Ето подробностите!Според вътрешна бележка, докладвана от The Verge, Twitter информира служителите си в петък, 4 ноември, че ще „намали глобалната работна сила“ и съкращенията са започнали.

Потвърждението на решението идва седмица след като Илон Мъск стана новият собственик на Twitter и започна бързо да променя начина, по който компанията оперира и продуктовата й пътна карта. Оттогава много слухове за очакваните съкращения са на дневен ред в Twitter.

Служителите ще получат имейл, за да разберат дали са били уволнени до края на днешния ден, 4 ноември, според вътрешна бележка до техния офис в Twitter, която също така посочва, че достъпът до значките на служителите ще бъде „временно“ изключен.

Разгледай Още: Microsoft ще продължи подкрепата си за Украйна през 2023 г

Илон Мъск изпраща специална бележка до служителите

„Ние осъзнаваме, че това е невероятно трудно изживяване, през което трябва да преминете, независимо дали сте засегнати или не. Благодарим ви, че продължавате да се придържате към политиките на Twitter, които ви забраняват да обсъждате поверителна информация на компанията в социалните медии, в пресата или другаде, “ The Verge каза в бележка . са включени изявления.

Въпреки че бележката не уточнява колко служители ще загубят работата си, очаква се Мъск да уволни половината от работната сила на Twitter от около 7500 души .

След като служителите получиха бележката, потвърждаваща, че съкращенията ще започнат, много от тях започнаха да прекъсват връзката между акаунтите си в Twitter и служебните си имейл адреси. Това беше наложена от компанията политика за двуфакторна автентификация и служителите, които трябва да бъдат съкратени, вече не са длъжни да я използват.

Подобни публикации

  1. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  2. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  3. Как да добавите приятел в Discord?
  4. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  5. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.