Microsoft ще намали 99,8% грешка в синия екран с Windows 11

windows 11 sin ekran

Windows 11 ще направи история на грешките на синия екран. Може би е време да се сбогуваме със синята (или черна) грешка на екрана.

Изглежда, че е разработен за прекратяване на грешките в синия екран на Windows 11 . Според някои изявления, направени от вицепрезидента на Microsoft Стив Диспенза, предварителната версия на Windows 11 е имала „99,8% опит без сривове“.

Microsoft продължава да удвоява твърденията си, че системните изисквания на Windows 11 са абсолютно необходими и цялата тази схема TPM 2.0, според компанията, е жизненоважна за сигурността на вас, вашия компютър и може би дори света. Добре, последната част може да е преувеличение, но има  важна причина, поради която компанията се интересува от поддръжката на TPM 2.0 : Грешките на синия екран ще намалят с 99,8%.

Последното твърдение за канала на YouTube Videocardz разкрива „99,8% опит без сривове с визуализация на Windows 11“ поради новите системни изисквания. Очакваме Microsoft в бъдеще да разшири поддръжката на TPM 2.0 (така че няма да има значение какъв процесор използвате), но засега се нуждаете от модерен процесор за Windows 11.

Прочети Още: Как са спецификациите на графичната карта за копаене на AMD?

Windows 11 ще направи история на грешките на синия екран 

В последния видеоклип вицепрезидентът на Microsoft Стив Диспенса каза: „Серията Intel 8 -мо поколение и AMD Ryzen 2000 и по -новите чипсети определено допринасят за производителността. Но ключовата логика тук всъщност е сигурността, балансирана с производителността. Сигурността е в основата на тези изисквания . “ казах.

“ Ние също сме фокусирани върху надеждността. Поддържаните процесори използват нови драйвери за Windows DCH и се поддържат от нашите OEM и силиконови партньори. Сега с този нов чип и модел драйвер, сега виждаме 99,8% опит без сривове в визуализацията .“ казах.

Dispensa посочи разликите в това как Windows 11 дава приоритет на приложенията, работещи в прозореца на преден план. Със системата, работеща при 90% натоварване на процесора, все още е възможно да се получи плавно изживяване при отваряне и използване на приложения на преден план благодарение на тези приоритети.

„В дъното на системата сме свършили много работа в управлението на паметта, за да благоприятстваме прозорците на приложенията, които изпълняваме на преден план, като по този начин даваме по -голям приоритет на процесора и другите системни ресурси .“ използва фразите.

Той също така предполага, че разделите за заспиване на браузъра Edge могат да помогнат за намаляване на изискванията за памет средно с 32% и използването на процесора средно с 37%. Заслужава да се отбележи, че тези цифри се отнасят само до работата с браузъра и не са мярка за разликата в производителността, предлагана от Windows 11, с отворени и затворени раздели за заспиване.

Подобни публикации

  1. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  2. Най-добрите безплатни офис програми за Windows
  3. Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows
  4. Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows
  5. Най-добрите безплатни инструменти за деинсталиране на програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.