Microsoft ще намали 99,8% грешка в синия екран с Windows 11windows 11 sin ekran

Windows 11 ще направи история на грешките на синия екран. Може би е време да се сбогуваме със синята (или черна) грешка на екрана.

Изглежда, че е разработен за прекратяване на грешките в синия екран на Windows 11 . Според някои изявления, направени от вицепрезидента на Microsoft Стив Диспенза, предварителната версия на Windows 11 е имала „99,8% опит без сривове“.

Microsoft продължава да удвоява твърденията си, че системните изисквания на Windows 11 са абсолютно необходими и цялата тази схема TPM 2.0, според компанията, е жизненоважна за сигурността на вас, вашия компютър и може би дори света. Добре, последната част може да е преувеличение, но има  важна причина, поради която компанията се интересува от поддръжката на TPM 2.0 : Грешките на синия екран ще намалят с 99,8%.

Последното твърдение за канала на YouTube Videocardz разкрива „99,8% опит без сривове с визуализация на Windows 11“ поради новите системни изисквания. Очакваме Microsoft в бъдеще да разшири поддръжката на TPM 2.0 (така че няма да има значение какъв процесор използвате), но засега се нуждаете от модерен процесор за Windows 11.

Прочети Още: Как са спецификациите на графичната карта за копаене на AMD?

Windows 11 ще направи история на грешките на синия екран 

В последния видеоклип вицепрезидентът на Microsoft Стив Диспенса каза: „Серията Intel 8 -мо поколение и AMD Ryzen 2000 и по -новите чипсети определено допринасят за производителността. Но ключовата логика тук всъщност е сигурността, балансирана с производителността. Сигурността е в основата на тези изисквания . “ казах.

“ Ние също сме фокусирани върху надеждността. Поддържаните процесори използват нови драйвери за Windows DCH и се поддържат от нашите OEM и силиконови партньори. Сега с този нов чип и модел драйвер, сега виждаме 99,8% опит без сривове в визуализацията .“ казах.

Dispensa посочи разликите в това как Windows 11 дава приоритет на приложенията, работещи в прозореца на преден план. Със системата, работеща при 90% натоварване на процесора, все още е възможно да се получи плавно изживяване при отваряне и използване на приложения на преден план благодарение на тези приоритети.

„В дъното на системата сме свършили много работа в управлението на паметта, за да благоприятстваме прозорците на приложенията, които изпълняваме на преден план, като по този начин даваме по -голям приоритет на процесора и другите системни ресурси .“ използва фразите.

Той също така предполага, че разделите за заспиване на браузъра Edge могат да помогнат за намаляване на изискванията за памет средно с 32% и използването на процесора средно с 37%. Заслужава да се отбележи, че тези цифри се отнасят само до работата с браузъра и не са мярка за разликата в производителността, предлагана от Windows 11, с отворени и затворени раздели за заспиване.

Подобни публикации

  1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.