Как са спецификациите на графичната карта за копаене на AMD?kripto pari amd

Изтече графичната карта на AMD за майнинг: Ще бъде много по -различно

Как са спецификациите на графичната карта за копаене на AMD? AMD иска да предложи решение на геймърите, като произвежда специални карти за миньори.

Появи се графична карта за майнинг на AMD. Някои изображения от китайски източник показват, че GPU, работещ с Big Navi 22, може да е фокусиран върху Ethereum. 

Според слуховете, спецификациите на графичната карта, разработена от AMD за минни цели, се появиха онлайн, показвайки, че новата карта с захранване Big Navi 22 може да получи приблизително 39,06 MH/s хешрейт на крипто майнинг.

Спецификациите на картите и придружаващите ги снимки бяха изпратени на Videocardz, като се твърди, че снимките идват от китайски източник и се появяват с малко информация, различна от информацията, която може да бъде събрана от снимките. И все пак, ако тази информация е вярна, тя ни казва много.

Прочети Още: Гейтс и Безос са инвестирали за ЕПС

Спецификации на графичната карта за минни AMD

Като за начало има дизайн на карти без вентилатор, така че изглежда , че тези карти са проектирани за пасивно охладена настройка на сървър . Платката също така използва два 8-пинови конектора за захранване на гърба, а не отгоре, което предполага, че това не е ориентиран към потребителя дизайн.

Логото на XFX до конектора на PCIe на картата разкрива, че това е карта за следпродажбено обслужване, а не карта директно от AMD. Изглежда като нещо, което сме виждали преди с CMP картите на Nvidia.

Снимките разкриват и минното представяне на картата, която използва най -новата версия на nbminer за добив на Ethereum . Той показва хешрейт от 39.06 MH/s, както и конфигурацията на паметта (10GB) и други свързани спецификации.

Идеята на AMD за производство на карта за копаене на крипто може да не изглежда необичайна, тъй като Nvidia разработва специфични за крипто процесори, но наистина звучи като малко разсейване.

AMD също като цяло предпочита да мълчи за копаенето, така че не изглежда притеснено, че картите му се използват за крипто майнинг, а не за игри. Картите на компанията също се използват силно за крипто майнинг, но все още няма изявление от AMD.

Videocardz предполага, че тази карта може да бъде преработената Radeon RX 6700 или 6700M . Ясно е, че картата е; не за малки миньори, а за по -големи оператори, които могат пасивно да охлаждат сървър, пълен с карти, които работят до 92 ℃, когато достигне 39,06 MH/s.

И все пак AMD и Nvidia трябва да вземат предвид до известна степен крипто добива в обозримо бъдеще.

Подобни публикации

  1. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  2. Threads се развива: Налични са много нови функции
  3. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  4. Невероятна иновация от Google Translate
  5. Функцията за аудио и видео разговори идва в X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.