Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!microsoft windows designer

Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!

Microsoft обяви нова функция. Инструментът Microsoft Designer вече може да бъде интегриран в приложението Photos. Ето подробностите! Microsoft обяви нова функция за приложението Windows Photos. Тази функция ще помогне на потребителите лесно да създават атрактивни визуализации.

Инструментът Microsoft Designer вече може да бъде интегриран в приложението Photos. Приложението вече има много полезни опции като заглавна лента, запазване, изтриване, редактиране и други.

Освен това в браузъра по подразбиране има бутон за стартиране на Microsoft Designer и добавяне на изображения за допълнително подобряване на изображенията с помощта на изкуствен интелект.microsoft windows photos ai

Какво предлага Microsoft Designer на потребителите?

Когато желаното изображение се отвори в Microsoft Designer, съществуващият му фон може да бъде премахнат и заменен с фон, създаден от изкуствен интелект. Нищо от това обаче не може да се случи в приложението Снимки.

Докато Microsoft Designer включва много функции като премахване и промяна на фонове, Windows Photos има различни възможности за редактиране, поддържани от изкуствен интелект, като замъгляване на фонове и изтриване на малки и големи обекти.

Въпреки че приложението Windows Photos получава нови функции на всеки няколко месеца, това все още не е достатъчно, за да замени напълно висококачествените приложения за редактиране на снимки в Windows. Но сега вградените възможности за редактиране на приложението Photos и интеграцията на Microsoft Designer може да са достатъчни за много хора.

Бутонът Microsoft Designer е достъпен само за Windows Dev и Canary Channel Insiders. Ако сте един от тях, не забравяйте да актуализирате приложението Photos до версия 2024.11040.16001.0 или по-нова, както Microsoft препоръчва в официалната си публикация в блога.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  2. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  3. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект
  4. Плашещият нов изкуствен интелект е забранен
  5. Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.