Бележките на TikTok са налични!Чакането свърши: Бележките на TikTok са налични!

TikTok Notes, конкурентно приложение на Instagram, за което се говореше известно време, най-накрая е достъпно. Ето подробностите! След седмици на слухове и спекулации, TikTok Notes най-накрая се появи за избрани потребители на Android и iOS. Новото приложение на TikTok TikTok Notes има за цел да се конкурира с Instagram по отношение на споделянето на снимки.

Тези, които искат да изпробват TikTok Notes, вече могат да се регистрират за услугата, като използват съществуващия си TikTok акаунт. Въпреки че компанията все още не е обявила официално наличността на TikTok Notes, в момента тя е достъпна в Google Play Store и App Store в големите страни.

Понастоящем не е известно в кои страни или региони е достъпно приложението, дотолкова, че не изглежда да е достъпно от Турция. Тази позиция изглежда доста разумна, тъй като приложението току-що стартира и TikTok може да иска да събере отзиви от потребителите, преди да го направи публично достояние.

Какво предлага TikTok Notes?

tiktok notes
По отношение на това, което приложението може да предложи, TikTok Notes ще се фокусира върху споделянето на снимки, както се очаква, докато основното приложение ще продължи да се фокусира върху кратки видеоклипове.

За разлика от Instagram, целта на TikTok Notes е да предложи изглед на началната страница, който позволява на потребителите да разглеждат множество публикации наведнъж. Потребителите ще могат да докоснат всяка публикация от изгледа на мрежата, за да видят поредица от изображения на началната страница в режим на цял екран и да четат или харесват коментари.

Ако искате да инсталирате TikTok Notes на телефона си, можете да прегледате страниците на Google Play Store и App Store , но както споменахме по-горе, приложението все още не е достъпно в България.

Какви са вашите очаквания от TikTok Notes? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.