Миньорският ограничител на Nvidia е хакнатnvidia mining hack

Хакването на лимитиращия ограничител на Nvidia даде надежда на миньорите на Ethereum. Ограничението на NBMiner вече може да бъде избегнато.

Ограничителят за копаене на Nvidia е хакнат . Актуализация на инструмента за добив на криптовалута значително намали ефективността на лимитиращия ограничител на Nvidia. Това не е добре дошло развитие, ако търсите нова графична карта.

NBMiner, най -новата версия на популярния инструмент за копаене на Etherum , успя да хакне ограничителя за добив на Nvidia , но все още не е толкова ефективен, колкото преди.

След изявление на Nvidia, хешрейтът на графичните карти Lite Hash Rate (LHR) е намален наполовина. NBMiner, от друга страна, заяви, че с опита за хакване успя да постигне до 70% от производителността, но препоръчва да се изключи на 68% за разработчиците, които искат пълна стабилност.

Прочети Още: САЩ започват разследване на Tesla: Автопилотът ще бъде разследван

Инструментът за добив NBMiner работи на Windows и Linux с най -новите драйвери на Nvidia, въпреки че в момента поддържа само алгоритъма etash . Очаква се обаче да поддържа други алгоритми в бъдещи актуализации и да получи още по -висока производителност от графичните карти Ampere LHR .

Това не е добра новина за тези, които искат да купят графична карта от серия RTX 30 за игри. Защото по -достъпните карти като RTX 3060 и 3060 Ti отново ще се превърнат в добра възможност за миньорите на Ethereum. Тъй като все повече миньори събират карти, това означава, че те ще имат по -малко запаси за това, за което са предназначени тези карти, а именно за игра.nvidia mining hack

Nvidia Mining Limiter хакне разстроените геймъри

Последният опит за хакерство на NBMiner и поддръжката на нови алгоритми изглеждат особено разочароващи за играчите. Напоследък нивата на графичните карти се връщат към нормалното , с надеждата да се върнат на разумни цени в не толкова далечното бъдеще.

Руският хардуерен сайт overclockers.ru вече изпитва пазарното въздействие на актуализацията на NBMiner, тъй като графичните карти RTX 3060 изчезват от магазините, а цените на останалите карти се покачват.

Въпреки че това е лоша новина в краткосрочен план  , се очаква запасите от карти да се нормализират, тъй като Ethereum преминава от PoW модел към модел с доказателство за залог (PoS), който прекратява извличането на GPU. Тази промяна обаче не е възможна най -рано до края на годината, което означава, че играчите няма да могат да видят акциите, които искат до началото на 2022 г.

Тези, които искат да купят карти от серията RTX 30, особено играчите, благодаря на Ethereum, че разруши надеждите им за пореден път.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.