Характеристики на iPad Air 5

iPad Air 4 се готви да остави мястото си на своя наследник много скоро. С някои нови течове функциите на iPad Air 5 започват да стават ясни.

IPad Air 4 , който беше представен от Apple в края на миналата година и предлага подобен на iPad Pro дизайн и функции на сравнително достъпни цени , се готви да остави мястото си на своя наследник много скоро. С някои нови течове функциите на iPad Air 5 започват да стават ясни.

Прочети Още: Миньорският ограничител на Nvidia е хакнат

Какви ще бъдат функциите на iPad Air 5?

Както знаете, Apple успя да направи постоянен преход към OLED дисплеи с новото поколение семейство iPhone 12 . От друга страна, отношението на компанията от страна на iPad беше настоятелно за LCD. Всъщност видяхме въвеждането на мини-LED технология с iPad Pro 12.9-инчов (2021), но честно казано, тази технология в момента е доста скъпа и все още се нуждае от време, за да дойде до устройства от среден клас.ipad 5

Минг-Чи Куо, когото познаваме отблизо с постоянните му течове от страна на Apple, подчерта, че макар и да няма мини LED в модела iPad Air 5, накрая ще има преход към OLED панели. OLED панелите ви помагат да постигнете по -ярки черни и по -отчетливи изображения благодарение на успешната си цветова гама. 

Според доклада, публикуван от Kuo, Samsung и LG ще произвеждат съвместно въпросните панели. И накрая, бих искал да кажа, че новият модел се очаква да бъде пуснат в продажба към началото на 2022 г. Възможният календар тук изглежда е март 2022 г. или април 2022 г.

За да освежим доколкото ни е известно, iPad 4, IPS LED с размер 10,9 инча излиза от кутията с екран. Този екран, който има разделителна способност 2360 x 1640 пиксела, осигурява средна плътност с плътност 264 ppi . От друга страна, благодарение на своята True Tone и DCI-P3 широка цветова гама, той успява да осигури по-добри цветове и изображения от другите модели със сходни функции.

Подобни публикации

  1. Какво е дънна платка, какво прави дънната платка?
  2. MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлина
  3. Sony работи върху 100MP сензор за смартфони от средния сегмент
  4. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
  5. Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.