Mortal Shell – Съдържанието На Добродетелния Цикъл Достъпно Безплатно За Ограничен Период От Време

mortal-shell

Mortal Shell – Съдържанието на добродетелния цикъл, достъпно безплатно за ограничен период от време

С съобщението, направено от Playstack, беше обявено, че Mortal Shell – The Virtuous Cycle съдържанието може да бъде изтеглено безплатно за ограничен период от време.

Mortal Shell – Съдържанието на Virtuous Cycle ще бъде достъпно безплатно за ограничен период от време . Ако притежавате играта, казваме, че не пропускайте тази възможност. Подробности са тук. 

Прочети Още:

Оставихме най – горещия юли месец в човешката история

 

Mortal Shell, разработен от Cold Symmetry и публикуван от Playstack, беше пуснат за PC (Epic Games Store), PlayStation 4 и Xbox One на 18 август 2020 г. и за PlayStation 5 и Xbox Series с неговата подобрена версия на 4 март 2021 г.  

Историята се развива в корумпиран свят, където човечеството се разпада. По заповед на мистериозния Тъмен баща трябва да намерите тайните места на религиозните поддръжници и след това да преодолеете страховити врагове и да съберете свещените жлези. 

В сценария, в който действате сами, ще има останки от душа на изгубени воини, наречени Смъртните снаряди, разпръснати из царството. В случай на залавяне, ще можете да получите техните способности и информация за оръжията. 

В играта Mortal Shell, където конфликтите се основават на стратегия, подобна на същата серия Dark Souls , е представен нелинеен сценарий. Естествено, можете да пътувате по земята, както желаете, и тъй като укрепвате връзката между вас и Смъртните черупки, които ще се появят, можете по -добре да използвате вродените си способности. Можете да направите ъпгрейди, да научите тъмни мистериозни способности, които могат да изострят меча ви с киселина и да засилят атаките ви. 

Екшън-ролевата игра, която се продаваше изключително на компютърната платформа за една година чрез Epic Games Store, също ще срещне потребителите на Steam и GOG от 18 август 2021 г. Тази среща ще донесе приятна изненада. 

Mortal Shell – Добродетелният цикъл ще бъде безплатен!

Според разработчика на Playstack PC и президента на конзолата Kiron Ramdewar, след излизането на играта те започнаха да мислят за приятна изненада в отговор на интензивния интерес на играчите. Днес с официалното съобщение беше обявено, че съдържанието The Virtuous Cycle ще бъде достъпно за безплатно изтегляне в продължение на пет дни на компютър (Epic Games Store, GOG и Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series на 18 август , 2021 г. След тази промоция, която ще приключи на 22 август 2021 г., тя ще започне да се продава за 7 евро. 

Според подробности, предоставени от Playstack, The Virtuous Cycle ще донесе Roguelike, нова игрална обвивка, наречена Hader, която можете да използвате и в основната игра, и оръжието Axatana, което може да се трансформира в тежка брадва, ако е необходимо, с над сто ъпгрейди от екзотични подобрения на оръжия до напълно нови маневри. Да кажем, че това ново оръжие ще има комплекти ходове и за двете форми. 

Подобни публикации

  1. Не пропускайте купона на Epic Games за 5,40 ЛВ
  2. Разкрити Са Системните Изисквания На Marvel’s Guardians Of The Galaxy
  3. Resident Evil: Добре дошли в трейлъра на Raccoon City
  4. Обявено количество продажби на Resident Evil 7
  5. Windows 11 намалява производителността на игрите!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.