Начини за маркетинг на съдържание с ограничени ресурсиpazar

В тази статия споделихме с вас начините за предлагане на пазара на съдържание с ограничени ресурси. Ето начини за предлагане на пазара на съдържание с ограничени ресурси!

Може да бъде много просто да обявите името на марката с достатъчен бюджет , да привлечете вниманието на целевата аудитория и да спечелите постоянни клиенти, но като малък бизнес може да не разполагате с бюджета, за да направите всичко това. В този случай, дори ако нещата, които можете да направите, са ограничени, можете да използвате маркетинг за съдържание, за да обявите името на вашата марка.

Маркетингът на съдържанието е много по-евтин от другите стратегии за дигитален маркетинг. Благодарение на този маркетингов метод потребителите започват да мислят положително за вашата марка, защото отговаряте на техните нужди. Освен това не е необходимо да плащате огромни суми пари за маркетинг на съдържание . Можете също да предлагате на пазара съдържание с ограничени възможности.

В тази статия споделихме с вас начините за предлагане на пазара на съдържание с ограничени ресурси. Ето начини за предлагане на пазара на съдържание с ограничени ресурси !

1) Използване на инструменти за подпомагане създаването на съдържание

Някои от тези инструменти са безплатни, а някои са платени, но платените са за малки фирми. Използвайки тези инструменти, можете да направите процеса на създаване на съдържание невероятно лесен.

 • Canva е един от незаменимите инструменти на много производители на съдържание. В Canva има шаблони, които могат да отговорят на всички ваши нужди.
 • Инструментът за текст в реч е вграден в много устройства, но за съжаление има много малко хора, които ги използват в своето съдържание. Използвайки инструментите за текст в реч, можете да улесните преписването на изреченията в съзнанието си и след това да коригирате грешните части.
 • Hubspot има голям брой шаблони за съдържание, за да ви помогне да създадете съдържание. Можете да използвате един от готовите шаблони безплатно, като използвате секцията „шаблон“ на Hubspot .
 • iMovie се предлага безплатно на Mac. Можете да създадете качествено съдържание за YouTube или Facebook с помощта на iMovie .
 • Venngage е чудесен за компании, които не са компетентни по отношение на дизайна. Можете да използвате изображения в социалните медии, за да създавате отчети и инфографика.

2) Изготвяне на съдържание, с което хората взаимодействат

За да създавате съдържание, с което хората ще взаимодействат, трябва да внимавате за оптимизацията на търсачките, вашия стил на писане и да намерите гост писатели.

Оптимизацията за търсачки (SEO) е много важна за съдържанието ви, за да привлече вниманието на хората. Не е необходимо да наемате SEO експерт, за да представите вашия уебсайт. Може да отнеме известно време, за да усвоите оптимизацията на търсачките, но това няма да ви струва нищо. Можете също да използвате SEO плъгини, за да представите вашия уебсайт.

Намирането на гост писател е много важно за вас да предоставяте редовно висококачествено съдържание и да сте в горната част на резултатите от търсачки като Google. Има много хора, които искат да подобрят производството на съдържание . Много от тези хора ще напишат своето съдържание безплатно, за да процъфтяват в своята област.

3) Насърчаване на потребителите да създават съдържание за вашата марка

Генерираното от потребителите съдържание за вашата марка е известно като един от най-ефективните начини да обявите марката си. Можете да направите това, което можете да насърчите хората да създават съдържание за вашата марка .

 • Организирайте състезание. Накарайте хората да използват hashtags .
 • Съставете отзивите на хората за вашите продукти и ги използвайте като ориентир в рекламите си.
 • Намерете проблемите на хората с вашите продукти в платформите за социални медии и отделяйте време всеки ден, за да разрешите техните проблеми. Това ви помага както да удовлетворите клиентите, така и да създадете съдържание за вашата марка доволни клиенти.

4) Създаване на високо трафик съдържание

Помислете за минали писания. Публикацията с най-голям трафик сред тези статии е чудесен пример за следващата ви статия . Когато ще пишете статия, трябва да напишете статията, към коя статия принадлежи най-големият трафик. Например, ако тази статия е написана в инфографски формат, можете да представите съдържанието си във формат на инфографиката в следващата си статия.

5) Създаване на видео без да харчите много

Наясно сте с скорошната популярност на видеоклиповете. Ето защо може да искате да включите видеоклипове в маркетинговата си стратегия за социални медии , но създаването на видео с нисък бюджет може да бъде трудно за вас.

Днес маркетингът е свързан с оригиналността. Това е много полезно за предприятията, които искат да увеличат своето видео съдържание. Инструменти като LightWorks, VideoShop, Adobe Premiere Clip са сред най-прекрасните инструменти, които можем да ви предложим да украсите вашите видеоклипове. Използвайки тези инструменти, можете да създавате страхотни видеоклипове, без да се налага да харчите много пари.

Подобни публикации

 1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
 2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
 3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
 4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
 5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.