9 имена, които помагат за подобряване на Adobe Photoshopphotoshop 2020 ekip

Важните имена всъщност се появяват пред нас всеки път, когато Photoshop се отвори. Сега, като започнем с малко любопитство и малко благодарност, ще представим хората, които имат голяма помощ в развитието на Photoshop. Време е да ги научите.

Днес се смята за невъзможно да се създаде професионален уебсайт без помощта на Photoshop. Днес почти всяка голяма марка е получила помощ от Photoshop за продукт или дизайн. Photoshop работи повече от 20 години без спад на скоростта. И така, кои са разработчиците на Photoshop?

Не може да се каже, че имаме много идеи за това кой стои зад Photoshop , който се използва от всички от седем до седемдесет и кои имена допринесоха в наши дни. Важните имена всъщност се появяват пред нас всеки път, когато Photoshop се отвори.

Сега, като започнем с малко любопитство и малко благодарност, ще представим хората, които имат голяма помощ в развитието на Photoshop . Време е да ги научите.

1. Томас Нол

Photoshop , важен софтуер, който оформя света на цифровите изображения днес , е създаден от Thomas Knoll .

Knoll пише код, за да приведе снимките в сива скала. Осъзнавайки, че кодът работи успешно, Томас Кнол започва да се наслаждава на кодирането и продължава да пише кодове, които дават различни ефекти на фотографиите във времето.

Работата, която показа на брат си Джон, предполагаше, че Джон може да търгува с този бизнес. Той убеди Томас да спре да пише кодове като този и да създаде свои собствени програми. Първата програма на перфектния дует беше „Image Pro”. Тази програма беше променена на „Photoshop“ в бъдеще и беше пусната.

2. Джон Кнол

Въпреки че не се появява в отворите на Photoshop, различни от 1.0.7 и 2.0.1, той е друг основател на Photoshop. Човекът, който убедил Томас да организира личната програма на Томас Кнол с комерсиална цел, всъщност е братът на Томас, Джон Кнол .

3. Ръсел Престън Браун

При откриването на версия 1.0.7 на Photoshop бяха изброени само 4 имена. Томас Нол , Джон Кнол , Стив Гутман и Ръсел Браун . Браун е едно от водещите имена във Photoshop като Томас и Джон Нойл.

Ръсел Браун е най-лоялният потребител на Photoshop и дори разработен софтуер, основан на майсторството на дизайна и уменията на Photoshop. Той демонстрира потенциала на Photoshop на големи събития като Mac Summit и представи свои съвети на уебсайта.

4. Сеетраман Нараян

Seetharaman Narayanan е един от основните разработчици на Photoshop. Той седи в свободното си време и подобно на другите разработчици върши най-важната си работа: решава какво следва за Photoshop.

Нараянан избра да продължи работата си в Adobe, вместо да оттегля живота си на тропически остров. При откриването на Photoshop името му се появява след Томас Нол . В случаи като Photoshop се отваря много бавно, вие сте виждали името му много.

5. Ръсел Уилямс

Ръсел Уилямс се присъедини към екипа след версия 4.0 на Photoshop и беше изумен, когато видя колко малък е екипът зад Photoshop. Въпреки това, скоро разбра, че те са изключително добри в работата.

Ръсел седи с други имена като Нараянан в нормални дни и генерира идеи за Photoshop .

6. Джеф Чиен

Използвали ли сте четката за корекция, за да премахнете гънките и петна по снимките? Тогава Джеф Чиен трябва да бъде благодарен за това. Джеф Чиен е човекът, който ви позволява да използвате четката за корекция в Adobe.

7. Направете Мария

Мария Яп получи професионално образование. Той продължи своите фотографски и дизайнерски работи преди Photoshop. След няколко години брутално индустриално обучение той се присъедини към екипа на Adobe , който най-накрая ще разгърне собствения си опит .

8. Сара Конг

Чували ли сте някога за името си? Напомни ли ви името ImageReady? Сара смята, че Photoshop е възможен с изключителна работа в екип. Имайки предвид, че тя има много дълго бъдеще, Сара Конг прогнозира, че Photoshop ще живее по-дълго в този свят, доминиран от обществото.

9. Брайън О’Нийл Хюз

„Необходими са смелост, решителност и малко късмет, за да успееш в живота.“ Брайън О’нейл Хюз се присъедини към екипа на Photoshop през 1999 г., за да представи цитата в първото изречение.

Стартирайки като качествен инженер, Брайън допринесе за Photoshop, като направи всичко възможно, за да направи Photoshop перфектен с интензивни тестове.

Подобни публикации

  1. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!
  2. След първата инсталация на Windows 10 получава плащане за Office 365
  3. Windows 10 непрекъснато извършва проблемни стартирания
  4. Най-бързият сайт за търсене и изтегляне на GIF: GIPHY
  5. 5 полезни програми за увеличаване на звука на компютъра (Windows 10)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.