9 имена, които помагат за подобряване на Adobe Photoshop

photoshop 2020 ekip

Важните имена всъщност се появяват пред нас всеки път, когато Photoshop се отвори. Сега, като започнем с малко любопитство и малко благодарност, ще представим хората, които имат голяма помощ в развитието на Photoshop. Време е да ги научите.

Днес се смята за невъзможно да се създаде професионален уебсайт без помощта на Photoshop. Днес почти всяка голяма марка е получила помощ от Photoshop за продукт или дизайн. Photoshop работи повече от 20 години без спад на скоростта. И така, кои са разработчиците на Photoshop?

Не може да се каже, че имаме много идеи за това кой стои зад Photoshop , който се използва от всички от седем до седемдесет и кои имена допринесоха в наши дни. Важните имена всъщност се появяват пред нас всеки път, когато Photoshop се отвори.

Сега, като започнем с малко любопитство и малко благодарност, ще представим хората, които имат голяма помощ в развитието на Photoshop . Време е да ги научите.

1. Томас Нол

Photoshop , важен софтуер, който оформя света на цифровите изображения днес , е създаден от Thomas Knoll .

Knoll пише код, за да приведе снимките в сива скала. Осъзнавайки, че кодът работи успешно, Томас Кнол започва да се наслаждава на кодирането и продължава да пише кодове, които дават различни ефекти на фотографиите във времето.

Работата, която показа на брат си Джон, предполагаше, че Джон може да търгува с този бизнес. Той убеди Томас да спре да пише кодове като този и да създаде свои собствени програми. Първата програма на перфектния дует беше „Image Pro”. Тази програма беше променена на „Photoshop“ в бъдеще и беше пусната.

2. Джон Кнол

Въпреки че не се появява в отворите на Photoshop, различни от 1.0.7 и 2.0.1, той е друг основател на Photoshop. Човекът, който убедил Томас да организира личната програма на Томас Кнол с комерсиална цел, всъщност е братът на Томас, Джон Кнол .

3. Ръсел Престън Браун

При откриването на версия 1.0.7 на Photoshop бяха изброени само 4 имена. Томас Нол , Джон Кнол , Стив Гутман и Ръсел Браун . Браун е едно от водещите имена във Photoshop като Томас и Джон Нойл.

Ръсел Браун е най-лоялният потребител на Photoshop и дори разработен софтуер, основан на майсторството на дизайна и уменията на Photoshop. Той демонстрира потенциала на Photoshop на големи събития като Mac Summit и представи свои съвети на уебсайта.

4. Сеетраман Нараян

Seetharaman Narayanan е един от основните разработчици на Photoshop. Той седи в свободното си време и подобно на другите разработчици върши най-важната си работа: решава какво следва за Photoshop.

Нараянан избра да продължи работата си в Adobe, вместо да оттегля живота си на тропически остров. При откриването на Photoshop името му се появява след Томас Нол . В случаи като Photoshop се отваря много бавно, вие сте виждали името му много.

5. Ръсел Уилямс

Ръсел Уилямс се присъедини към екипа след версия 4.0 на Photoshop и беше изумен, когато видя колко малък е екипът зад Photoshop. Въпреки това, скоро разбра, че те са изключително добри в работата.

Ръсел седи с други имена като Нараянан в нормални дни и генерира идеи за Photoshop .

6. Джеф Чиен

Използвали ли сте четката за корекция, за да премахнете гънките и петна по снимките? Тогава Джеф Чиен трябва да бъде благодарен за това. Джеф Чиен е човекът, който ви позволява да използвате четката за корекция в Adobe.

7. Направете Мария

Мария Яп получи професионално образование. Той продължи своите фотографски и дизайнерски работи преди Photoshop. След няколко години брутално индустриално обучение той се присъедини към екипа на Adobe , който най-накрая ще разгърне собствения си опит .

8. Сара Конг

Чували ли сте някога за името си? Напомни ли ви името ImageReady? Сара смята, че Photoshop е възможен с изключителна работа в екип. Имайки предвид, че тя има много дълго бъдеще, Сара Конг прогнозира, че Photoshop ще живее по-дълго в този свят, доминиран от обществото.

9. Брайън О’Нийл Хюз

„Необходими са смелост, решителност и малко късмет, за да успееш в живота.“ Брайън О’нейл Хюз се присъедини към екипа на Photoshop през 1999 г., за да представи цитата в първото изречение.

Стартирайки като качествен инженер, Брайън допринесе за Photoshop, като направи всичко възможно, за да направи Photoshop перфектен с интензивни тестове.

Подобни публикации

  1. Какво представлява шпионският софтуер Pegasus и какво може да направи той?
  2. Сигурен Браузър Avast
  3. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  4. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  5. Най добрите програми за сваляне на видео

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.