Топ 5 алтернативи на Dropbox за Android и iOS

android i ios oblak

В тази статия сме съставили топ 5 алтернативи на Dropbox, които можете да използвате на устройства с операционни системи Android и iOS. Ето топ 5 алтернативи на Dropbox за Android и iOS!

Започвайки да служи през 2008 г., Dropbox се предлага на почти всяка платформа. Dropbox , услугата за съхранение в облак  , се сблъска с голяма уязвимост през 2012 г., в резултат на което се твърдеше, че информацията за много акаунти на много потребители е била открадната. Dropbox заяви, че 68 милиона потребители са били засегнати при хакерския инцидент през 2012 г. и че потребителите трябва да променят паролите си за превантивни цели.

През 2014 г. се твърдеше, че Dropbox е хакнат. Заявявайки, че базата данни не е хакната директно , Dropbox обясни, че потребителите може да са откраднали акаунти в резултат на използване на услуги на трети страни. При този хакерски инцидент бяха засегнати 7 милиона потребители.

В тази статия сме съставили топ 5 алтернативи на Dropbox, които можете да използвате на устройства с операционни системи Android и iOS . Ето топ 5 алтернативи на Dropbox за Android и iOS !

1. Mediafire

Mediafire е алтернатива на изпускателната кутия, която позволява на потребителите сигурно да съхраняват и споделят своите данни. Подобно на Dropbox, Mediafire предлага безплатно облачно съхранение както за iOS, така и за Android . С полезни функции можете да контролирате всичките си файлове бързо и практически от едно място в Mediafire. Можете бързо да получите достъп до вашите файлове чрез вашия акаунт на Mediafire . Mediafire разполага с 10 GB безплатно облачно хранилище.

2. Box

Ако търсите високо ниво на сигурност, за да съхранявате вашите файлове в облака, Box може да е най-добрият избор. Потребителите могат да споделят файлове и папки с други потребители на Box, а потребителите имат възможност да създадат външни връзки за споделяне на файлове дори с хора, които не използват услугата за съхранение в облака Box . Предлагайки 10 GB безплатна опция за съхранение в облак, Box има почти същите функции като Dropbox.

3. Amazon Drive

Amazon има успешна услуга за съхранение в облак, която осигурява бърз достъп до документи, видеоклипове, музика и снимки . Amazon Drive е чудесна платформа за съхранение на всички ваши важни данни. За по-голямо удобство данните, качени в Amazon Drive, могат да бъдат достъпни от всеки компютър, а всички документи могат да бъдат визуализирани и споделяни на множество устройства. Amazon Drive осигурява лесен достъп до документи, музика, снимки и видеоклипове. Amazon Drive предлага 5 GB безплатно хранилище. Amazon Drive се предлага в  магазините за приложения за iOS и Android.

4. OneDrive

OneDrive е услуга за съхранение в облак, разработена от Microsoft . Можете да получите достъп до OneDrive с вашия акаунт в Microsoft и да преглеждате и редактирате вашите снимки, музика, видеоклипове и други файлове. Можете да получите достъп до акаунта си в OneDrive чрез вашия смартфон, таблет и компютър . OneDrive предлага 5 GB безплатно облачно хранилище.

5. Google Drive

Google Drive е широко използвана услуга за съхранение в облак . Google Drive е най-добрата алтернатива на Dropbox, където можете да съхранявате документи, снимки, видеоклипове и всички други файлове . С поддръжката на Google Drive за електронни таблици, документи, слайдове на Google можете да организирате вашите документи, електронни таблици и слайдове. Google Drive предлага 15 GB безплатно облачно хранилище.

Подобни публикации

  1. Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4
  2. Представени са Redmi Note 11 Pro и 11T Pro+
  3. Какви са характеристиките на Redmi Note 9? Ще бъде ли купен през 2022 г.?
  4. iPhone 14 може да има големи проблеми със запасите при пускане на пазара
  5. Предстоят безплатни концерти в Apple Music

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.