Топ 5 алтернативи на Dropbox за Android и iOSandroid i ios oblak

В тази статия сме съставили топ 5 алтернативи на Dropbox, които можете да използвате на устройства с операционни системи Android и iOS. Ето топ 5 алтернативи на Dropbox за Android и iOS!

Започвайки да служи през 2008 г., Dropbox се предлага на почти всяка платформа. Dropbox , услугата за съхранение в облак  , се сблъска с голяма уязвимост през 2012 г., в резултат на което се твърдеше, че информацията за много акаунти на много потребители е била открадната. Dropbox заяви, че 68 милиона потребители са били засегнати при хакерския инцидент през 2012 г. и че потребителите трябва да променят паролите си за превантивни цели.

През 2014 г. се твърдеше, че Dropbox е хакнат. Заявявайки, че базата данни не е хакната директно , Dropbox обясни, че потребителите може да са откраднали акаунти в резултат на използване на услуги на трети страни. При този хакерски инцидент бяха засегнати 7 милиона потребители.

В тази статия сме съставили топ 5 алтернативи на Dropbox, които можете да използвате на устройства с операционни системи Android и iOS . Ето топ 5 алтернативи на Dropbox за Android и iOS !

1. Mediafire

Mediafire е алтернатива на изпускателната кутия, която позволява на потребителите сигурно да съхраняват и споделят своите данни. Подобно на Dropbox, Mediafire предлага безплатно облачно съхранение както за iOS, така и за Android . С полезни функции можете да контролирате всичките си файлове бързо и практически от едно място в Mediafire. Можете бързо да получите достъп до вашите файлове чрез вашия акаунт на Mediafire . Mediafire разполага с 10 GB безплатно облачно хранилище.

2. Box

Ако търсите високо ниво на сигурност, за да съхранявате вашите файлове в облака, Box може да е най-добрият избор. Потребителите могат да споделят файлове и папки с други потребители на Box, а потребителите имат възможност да създадат външни връзки за споделяне на файлове дори с хора, които не използват услугата за съхранение в облака Box . Предлагайки 10 GB безплатна опция за съхранение в облак, Box има почти същите функции като Dropbox.

3. Amazon Drive

Amazon има успешна услуга за съхранение в облак, която осигурява бърз достъп до документи, видеоклипове, музика и снимки . Amazon Drive е чудесна платформа за съхранение на всички ваши важни данни. За по-голямо удобство данните, качени в Amazon Drive, могат да бъдат достъпни от всеки компютър, а всички документи могат да бъдат визуализирани и споделяни на множество устройства. Amazon Drive осигурява лесен достъп до документи, музика, снимки и видеоклипове. Amazon Drive предлага 5 GB безплатно хранилище. Amazon Drive се предлага в  магазините за приложения за iOS и Android.

4. OneDrive

OneDrive е услуга за съхранение в облак, разработена от Microsoft . Можете да получите достъп до OneDrive с вашия акаунт в Microsoft и да преглеждате и редактирате вашите снимки, музика, видеоклипове и други файлове. Можете да получите достъп до акаунта си в OneDrive чрез вашия смартфон, таблет и компютър . OneDrive предлага 5 GB безплатно облачно хранилище.

5. Google Drive

Google Drive е широко използвана услуга за съхранение в облак . Google Drive е най-добрата алтернатива на Dropbox, където можете да съхранявате документи, снимки, видеоклипове и всички други файлове . С поддръжката на Google Drive за електронни таблици, документи, слайдове на Google можете да организирате вашите документи, електронни таблици и слайдове. Google Drive предлага 15 GB безплатно облачно хранилище.

Подобни публикации

  1. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series
  2. Разкрито е приложението, което е подслушвало тайно телефона ви от година!
  3. Важна промяна от Apple 2023
  4. Функцията за търсене на TikTok идва на телефони като джаджа!
  5. Милиони телефони с Android със зловреден софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.