Начини за възстановяване на изтритите данни от вашия Android телефон

Наша отговорност е да изтрием някои файлове, които не искаме да изтрием или които не трябва да бъдат изтривани от мобилния ни телефон по погрешка. Така че, няма ли начин да възстановим тези файлове , които изтрихме неволно ?

Ако случаят беше вашият компютър, решението беше изключително просто. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в папката за боклук и да качите отново изтрития документ или файл по грешка . Тъй като телефоните с Android нямат приложение, където да се съхраняват изтрити данни, като кошче за отпадъци, възстановяването на данните, които случайно изтриете, не е толкова лесно, колкото на компютрите.

Ако случайно сте изтрили файл от мобилния си телефон Android

Въпреки че не е толкова лесно като компютър,  е възможно да получите обратно данните, които случайно сте изтрили от мобилния си телефон с Android . Има няколко начина за възстановяване на изтритите файлове.

Когато изтриете файл от мобилния си телефон с Android , файлът не се изтрива напълно от устройството ви. Вместо това действителният файл остава във вътрешната памет на телефона, а файлът е маркиран от вашето устройство. Телефоните с Android  се програмират по този начин, тъй като премахването на файлове от твърдия диск е доста трудно. Ако искате да премахнете файл от твърдия диск, трябва да използвате приложение за раздробяване на файлове.

Когато изтриете файл от телефона си с Android  , пространството, използвано от файла, се оставя празно и действителният файл се презаписва при зареждане на нови файлове. Тъй като новите качвания могат да заменят стари данни, не трябва да качвате нови файлове или приложения, преди да се опитате да възстановите вашия „изтрит“ файл  .

pc android 2020

Компютър всичко, от което се нуждаете

За да възстановите изтритите файлове , трябва да получите достъп до вътрешното хранилище на вашия Android телефон  . За възстановяване на изтритите данни  трябва да използвате специален софтуер за възстановяване. Много от тези софтуери изискват да свържете вашия Android телефон към компютъра с USB кабел. Dr.Fone е най-успешният инструмент за възстановяване на програма за Windows PC за възстановяване на загубени файлове на вашия Android телефон .

Програмата има и версия на iPhone. Dr Fone е съвместим с повече от 6000 различни устройства с Android  и ви позволява да възстановите много изтрити данни като снимки, видеоклипове, изтрити контакти, текстови съобщения, дневници на повиквания .

Алтернативни приложения за възстановяване на Dr Fone

Освен д-р Fone, има още две приложения за възстановяване на Android, които могат да ви помогнат да възстановите случайно изтритите файлове от вашия смартфон с Android . DiskDigger и DiskDigger Pro.

DiskDigger е перфектното приложение за възстановяване на снимки. Той сканира ограничено сканиране за изтрити снимки и след това може да възстанови JPG и PNG файлове, съхранявани в кеша на вашето устройство или като миниатюри. Приложението, което е изключително лесно за използване,  може да възстанови данни чрез сканиране от паметта на устройството или от външната карта с памет, ако устройството ви с Android е напреднало.

DiskDigger Pro е първокласен инструмент за възстановяване на данни за  Android , който може да възстанови повече типове файлове от вътрешната памет на вашия телефон Android . Желаните данни могат да бъдат възстановени чрез сканиране от вътрешната памет или SD карта. DiskDigger Pro работи само на напреднали устройства, така че ако устройството ви с Android  не е напреднало, Dr. Трябва да използвате друго приложение, например Fone.

Освен споменатите по-горе приложения за възстановяване на данни, инсталирането на програма за разглеждане на файлове с функция „рециклиране / боклук“ преди да започнете да използвате телефона си, може също да ви позволи да възстановите данни  . Приложението MIXplorer е едно от най-предпочитаните приложения сред приложенията за преглед на файлове с функция „рециклиране / боклук“.

Подобни публикации

  1. Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4
  2. Представени са Redmi Note 11 Pro и 11T Pro+
  3. Какви са характеристиките на Redmi Note 9? Ще бъде ли купен през 2022 г.?
  4. iPhone 14 може да има големи проблеми със запасите при пускане на пазара
  5. Какво е AirDroid, какви са неговите характеристики, как да се използва?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.