Програми изисквани от игри които трябва да бъдат инсталирани в вашето PC

pc igri programi 2020

Видеоигрите станаха много повече от това да се измъкнете от уморителното темпо на живота. Игри, базирани на конкуренция, направиха възможно играчите да се наслаждават на видеоигрите много повече. Когато става въпрос за видео игра , играчите също се нуждаят от някои инструменти.

Независимо дали става въпрос за добра платформа за комуникация или задължителни инструменти, за да играете играта по-добре , тази статия има препоръка за всички. Освен това всички програми от нашия списък могат да се използват безплатно. Ето програмите, които PC плейърите трябва да използват !

1. Discord

За разлика от други услуги за гласов чат, предлагани за играчи, които играят онлайн, Discord не изисква абонаментна услуга или каквито и да било технологични познания, които да се използват.

Discord може да се използва както на десктоп, мобилен телефон и браузър. Можете да ги поканите във вашата чат стая, като им дадете връзка за покана. Има удобен за потребителя интерфейс. Потребителите могат да отворят сървър за Discord безплатно и да персонализират сървърите си.

2. Steam

Steam е библиотека за дигитални игри. Можете да купите игра на Steam и да играете играта, която сте купили. В допълнение към тази услуга на Steam , можете да комуникирате с потребителите, които са добавени към вашия акаунт, да споделяте постиженията си в игрите и да влизате в игра с потребителите, които са добавени към вашия акаунт.

3. Parsec

Parsec ви помага да играете с всеки приятел, дори ако играещата игра не е онлайн игра. Използвайки Parsec , можете да играете игра с приятеля си, да гледате игра или да вземете контрол.

4. OBS Studio

OBS Studio е проста и безплатна програма, която ви помага да записвате и гледате игрите, които играете. OBS Studio записва както вашия екран, така и гласа ви. Освен че записва какво се случва в играта, тя записва и това, което казвате, като използвате микрофона.

5. Twitch

Twitch е платформа, която записва игрите на потребителите на живо и ги свързва с хора, но не само това. Настолната версия на Twitch предлага функции като незабавни съобщения, гласов чат и видео чат сред потребителите. Тези характеристики на Twitch показват, че Discord има силен противник.

6. Razor Cortex

Razor Cortex е спасителят на вашето игри. Razor Cortex помага на потребителя да има перфектно гейминг изживяване, като прави корекции, за да гарантира гладкото игрово представяне.

7. MSI Afterburner

MSI Afterburner предлага редица инструменти, които могат да ви помогнат да укрепите вашата система. Този софтуер включва и функции, които ще ви помогнат да следите температурата на компютъра, да направите специални настройки за вентилатора и да следите състоянието на вашия компютър по време на играта.

Подобни публикации

  1. Безплатен екранен рекордер за Windows
  2. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  3. Най-добрите безплатни офис програми за Windows
  4. Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows
  5. Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.