Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2samsung galaxy smarttag 2

Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

В това ръководство ще отговорим на често задавани въпроси относно характеристиките и цената на Samsung Galaxy SmartTag 2. Ето подробностите за новото проследяващо устройство! Новото проследяващо устройство модел Samsung Galaxy SmartTag 2 беше очаквано с голямо вълнение. В резултат на промоцията станаха ясни характеристиките и цената на Samsung Galaxy SmartTag 2. И така, какво предлага въпросното устройство?

Новото устройство за проследяване, пуснато от базирания в Южна Корея технологичен гигант, привлича вниманието с функционалните си характеристики, както и със стилния си външен вид. В това ръководство ще отговорим на някои често задавани въпроси относно въпросното устройство.

Характеристики на Samsung Galaxy SmartTag 2

  • Изгубен режим
  • Функция Compass View
  • Нов режим за пестене на енергия
  • IP67 сертификат

Когато го сравним с предишния модел SmartTag, виждаме, че квадратната форма е заменена с правоъгълен дизайн. Въпреки че прилича на правоъгълник по форма, също е възможно да се разглежда като дълъг, тънък овал, тъй като ъглите са доста заоблени.

Малката дупка в стария модел е увеличена в SmartTag 2. По този начин се смята, че SmartTag 2 може да бъде прикрепен и пренасян по-лесно към предмети и куфари с големи размери.

Режимът, наречен Lost на устройството, позволява на потребителите да добавят своята информация за контакт към устройството. Да приемем, че устройството е изгубено. Човекът, който намери изгубеното устройство, ще може да види информацията за контакт на собственика на устройството при сканиране през смартфон.

Функцията, наречена Compass View, предлага стрелки, показващи посока и разстояние. Това ще гарантира, че изгубените предмети могат да бъдат намерени много лесно. Посочва се, че тази функция работи на смартфони с поддръжка на UWB, като Galaxy S23 Ultra.

Новият режим за пестене на енергия позволява на тракера да предлага до 700 дни живот на батерията. Дори в нормален режим се постига до 500 дни живот на батерията. Следователно има значително увеличение на живота на батерията в сравнение с предишния модел. Можете лесно да превключвате между двата режима.

Цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

Новото устройство за проследяване, наречено Samsung Galaxy SmartTag 2, което има много стилен външен вид и полезни функции, се продава на цена от 60 лв. Какво мислите за новото устройство за проследяване, наречено Samsung Galaxy SmartTag 2, произведено от базирания в Южна Корея технологичен гигант? Не забравяйте да споделите вашите мисли за въпросното устройство с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.