Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2samsung galaxy smarttag 2

Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

В това ръководство ще отговорим на често задавани въпроси относно характеристиките и цената на Samsung Galaxy SmartTag 2. Ето подробностите за новото проследяващо устройство! Новото проследяващо устройство модел Samsung Galaxy SmartTag 2 беше очаквано с голямо вълнение. В резултат на промоцията станаха ясни характеристиките и цената на Samsung Galaxy SmartTag 2. И така, какво предлага въпросното устройство?

Новото устройство за проследяване, пуснато от базирания в Южна Корея технологичен гигант, привлича вниманието с функционалните си характеристики, както и със стилния си външен вид. В това ръководство ще отговорим на някои често задавани въпроси относно въпросното устройство.

Характеристики на Samsung Galaxy SmartTag 2

  • Изгубен режим
  • Функция Compass View
  • Нов режим за пестене на енергия
  • IP67 сертификат

Когато го сравним с предишния модел SmartTag, виждаме, че квадратната форма е заменена с правоъгълен дизайн. Въпреки че прилича на правоъгълник по форма, също е възможно да се разглежда като дълъг, тънък овал, тъй като ъглите са доста заоблени.

Малката дупка в стария модел е увеличена в SmartTag 2. По този начин се смята, че SmartTag 2 може да бъде прикрепен и пренасян по-лесно към предмети и куфари с големи размери.

Режимът, наречен Lost на устройството, позволява на потребителите да добавят своята информация за контакт към устройството. Да приемем, че устройството е изгубено. Човекът, който намери изгубеното устройство, ще може да види информацията за контакт на собственика на устройството при сканиране през смартфон.

Функцията, наречена Compass View, предлага стрелки, показващи посока и разстояние. Това ще гарантира, че изгубените предмети могат да бъдат намерени много лесно. Посочва се, че тази функция работи на смартфони с поддръжка на UWB, като Galaxy S23 Ultra.

Новият режим за пестене на енергия позволява на тракера да предлага до 700 дни живот на батерията. Дори в нормален режим се постига до 500 дни живот на батерията. Следователно има значително увеличение на живота на батерията в сравнение с предишния модел. Можете лесно да превключвате между двата режима.

Цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

Новото устройство за проследяване, наречено Samsung Galaxy SmartTag 2, което има много стилен външен вид и полезни функции, се продава на цена от 60 лв. Какво мислите за новото устройство за проследяване, наречено Samsung Galaxy SmartTag 2, произведено от базирания в Южна Корея технологичен гигант? Не забравяйте да споделите вашите мисли за въпросното устройство с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.