Приложения които трябва да имате в вашия Android телефон

android prilojenia smartphone

С бързо развиващата се технология се ускорява и разпространението на технологични продукти. Умните мобилни телефони са сред най-високотехнологичните продукти. С новата година стартираха много нови модели телефони.

Когато купихме нов телефон, на телефона дойдоха инсталирани редица основни приложения. Искаме обаче да напомним, че от 2020 г. много приложения вече няма да се инсталират на телефоните .

И така, какви приложения трябва да инсталираме, преди да започнем да използваме новия си телефон? Кои приложения ще улеснят живота ни и ще ни помогнат да се адаптираме към ежедневието?

За чат

Това, което правим най-много с нашия смарт телефон, е да общуваме с приятелите и семейството си. Първото приложение, което ви идва на ум, може да е WhatsApp. Бихме искали обаче да ви напомним, че има други приложения за съобщения, алтернативни на WhatsApp.

Приложения като Facebook Messenger, Telegram също ви позволяват да общувате с приятелите и семейството си.

Освен това има приложения като Line и Skype, ако искате вашите съобщения да бъдат защитени по-конкретно.

Вече е възможно видео чат с почти всички приложения за съобщения.

Социални медии

След съобщения, ние използваме най-вече смартфони за сърфиране в социалните медии. Когато става въпрос за социалните медии, първите приложения, които ви хрумват, са Facebook и Instagram.

В допълнение към тях приложения като Twitter, Snapchat, TikTok са сред приложенията, използвани като социални медии.

Редактиране на снимки

Говорихме за социалните медии. Споделянето на снимките, които правим в нашите акаунти в социалните медии, също е едно от нещата, които правим най-много с нашите смартфони. Приложенията за социални медии имат инструменти за редактиране на снимки. Освен това има и приложения за организиране и архивиране само на снимките, които правим. Ако искате да играете със снимките, които правите и искате да архивирате, ето няколко предложения за приложение; Google Photos, Snapseed, Flickr са сред най-предпочитаните приложения за редактиране и съхранение на снимки от потребителите.

Музика и филм

В допълнение към комуникацията с нашите смартфони, ние станахме на разположение да прекарваме време. Можем да слушаме музика или да гледаме филми и сериали на телефона си, за да оценим времето си. И така, какви са приложенията за музика и филми, серийни приложения, които са най-харесвани от потребителите за нашия Android телефон? Първото приложение, което идва на ум, когато става въпрос за музика, е безспорно SpotifyNetflix заема водеща роля в приложенията за филми и телевизионни серии .

В допълнение към 3 приложения, приложения като Google Play Music, Deezer за музика могат да бъдат казани като алтернатива. За телевизионни сериали и филми приложения като TV сериали, гледане на филми могат да се разглеждат като алтернатива.

Интернет браузър

Сега вече успяхме да зададем почти всеки въпрос, който ни дойде на ум към нашия смартфон, който винаги е под нашите ръце. За това на нашия телефон трябва да бъде инсталиран интернет браузър и търсачка. Когато става въпрос за интернет браузър или търсачка, първото приложение, което идва на ум е Google Chrome.

Като алтернатива на приложението Google Chrome, Opera и FireFox са сред най-харесваните приложения от потребителите.

Освен гореспоменатите приложения, инсталирането на приложение за карта като Google Maps или Yandex и приложение за съхранение и споделяне на файлове като Google Drive , Box, Mega или DropBox също ще ви помогне да улесните живота си.

Искаме да ви напомним, че може да имате проблеми с инсталирането на приложения на Google на вашия телефон с Android. В този случай препоръчваме да прочетете нашата публикация в блога, озаглавена „Най-добрите безплатни алтернативи на Google Android Apps“ за най-добрите алтернативни приложения на приложенията на Google .

Подобни публикации

  1. Предстоят безплатни концерти в Apple Music
  2. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
  3. LG V60 ThinQ 5G получи актуализация на Android 12
  4. Приложения с които можете да изпращате съобщения анонимно
  5. Най-добрите приложения за сканиране на документи за смартфони

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.