Най – близкото име до основателя на Thodex е уловено

thodex

Име, най -близко до основателя на Thodex, хванат в Албания.Най – близкото име до основателя на Thodex е уловено.Лицето, за което беше заявено, че подкрепя основателя на Thodex, беглецът Фарук Фатих Езер, беше задържан в Албания.

Уловено е име, близко до основателя на Thodex . Проведеното разследване за крипто борсата Thodex оказа голямо влияние, особено на Балканите. Лице, за което е установено, че е съдействал и подпомагал Фатих Йозер, който бе издирван от Интерпол с червено предизвестие, беше изпратен в затвора.

Има ново развитие в разследването, проведено по отношение на борсата за криптовалута Thodex, която е пострадала близо 400 хиляди души през изминалия период. Разследването, започнато по обвинението, че много хора са станали жертви поради недостъпността на уебсайта на компанията, продължава.

Прочети Още: Как iPhone ще открие депресия и когнитивно увреждане?

Уловено е име, близко до основателя на Thodex

Според новините в Cumhuriyet албанската полиция е хванала близкия приятел на избягалия Фарук Фатих Езер, основател на Thodex, който се издирва с червено предизвестие. Беше посочено, че албанският гражданин Е.Х., за когото е установено, че помага на Озер да се скрие на албанските граници, е арестуван от полицията в Тирана и отведен в затвора.

Беше посочено, че EH е отведен в полицейското следствие, за да даде показания, но не говори за основателя на Thodex. Освен това албанският гражданин EH, който не прие обвиненията, твърди, че не познава Фатих Özer и твърди, че обвиненията, че той е помогнал на беглеца Özer, са неверни.

Полицията в Тирана определи ЕХ, който е албански гражданин, като лицето, помогнало на основателя на Thodex, беглеца Фарук Фатих Езер, да дойде в Албания . Разбра се, че полицията разполага с документи и аудио записи, свързани с този въпрос. Да припомним, че албанският гражданин, чието име не се съобщава, беше откаран в затвора.

Беглец на Thodex се издирва на Балканите

Както знаете преди, на Балканите беше изпратен специален екип, който да хване основателя на THODEX . Специалният екип, който беше готов да продължи дейността си по издирването в Албания и Косово, наскоро напусна страната със заповед на главния прокурор. Говореше се, че Фарук Фатих Езер ще бъде заловен скоро.

Споделено беше, че екипът от 5 души ще проведе по -задълбочени търсения в Албания и Косово. Останалите 31 милиона лири на Фарук Фатих Йозер, който се смята, че е конфискувал между 150 милиона и 2 милиарда долара, също бяха конфискувани.

Турската полиция също подкрепя усилията за арестуване на Фарук Фатих Йозер, основател и управител на Thodex, за който бе  установено, че е избягал в Албания, а от Интерпол е издадено червено съобщение. В този контекст от Главна дирекция „Сигурност“ бяха сформирани два екипа от по 5 души. Екипите, които отидоха в Албания и Косово, започнаха своята работа.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.