Най – близкото име до основателя на Thodex е уловено

thodex

Име, най -близко до основателя на Thodex, хванат в Албания.Най – близкото име до основателя на Thodex е уловено.Лицето, за което беше заявено, че подкрепя основателя на Thodex, беглецът Фарук Фатих Езер, беше задържан в Албания.

Уловено е име, близко до основателя на Thodex . Проведеното разследване за крипто борсата Thodex оказа голямо влияние, особено на Балканите. Лице, за което е установено, че е съдействал и подпомагал Фатих Йозер, който бе издирван от Интерпол с червено предизвестие, беше изпратен в затвора.

Има ново развитие в разследването, проведено по отношение на борсата за криптовалута Thodex, която е пострадала близо 400 хиляди души през изминалия период. Разследването, започнато по обвинението, че много хора са станали жертви поради недостъпността на уебсайта на компанията, продължава.

Прочети Още: Как iPhone ще открие депресия и когнитивно увреждане?

Уловено е име, близко до основателя на Thodex

Според новините в Cumhuriyet албанската полиция е хванала близкия приятел на избягалия Фарук Фатих Езер, основател на Thodex, който се издирва с червено предизвестие. Беше посочено, че албанският гражданин Е.Х., за когото е установено, че помага на Озер да се скрие на албанските граници, е арестуван от полицията в Тирана и отведен в затвора.

Беше посочено, че EH е отведен в полицейското следствие, за да даде показания, но не говори за основателя на Thodex. Освен това албанският гражданин EH, който не прие обвиненията, твърди, че не познава Фатих Özer и твърди, че обвиненията, че той е помогнал на беглеца Özer, са неверни.

Полицията в Тирана определи ЕХ, който е албански гражданин, като лицето, помогнало на основателя на Thodex, беглеца Фарук Фатих Езер, да дойде в Албания . Разбра се, че полицията разполага с документи и аудио записи, свързани с този въпрос. Да припомним, че албанският гражданин, чието име не се съобщава, беше откаран в затвора.

Беглец на Thodex се издирва на Балканите

Както знаете преди, на Балканите беше изпратен специален екип, който да хване основателя на THODEX . Специалният екип, който беше готов да продължи дейността си по издирването в Албания и Косово, наскоро напусна страната със заповед на главния прокурор. Говореше се, че Фарук Фатих Езер ще бъде заловен скоро.

Споделено беше, че екипът от 5 души ще проведе по -задълбочени търсения в Албания и Косово. Останалите 31 милиона лири на Фарук Фатих Йозер, който се смята, че е конфискувал между 150 милиона и 2 милиарда долара, също бяха конфискувани.

Турската полиция също подкрепя усилията за арестуване на Фарук Фатих Йозер, основател и управител на Thodex, за който бе  установено, че е избягал в Албания, а от Интерпол е издадено червено съобщение. В този контекст от Главна дирекция „Сигурност“ бяха сформирани два екипа от по 5 души. Екипите, които отидоха в Албания и Косово, започнаха своята работа.

Подобни публикации

  1. Правомощията на основателя на срещата на Google Meet се увеличават
  2. Известният милиардер обяви къде е основателят на биткойн
  3. Реалният брой потребители на Facebook Неизвестен!
  4. Главният изпълнителен директор на Twitter Дорси: Хиперинфлация ще се случи в света
  5. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.