Разкрита дата и цена на продажба на Apple AR слушалкиapple ar slushalki

Слушалките AR на Apple са изтекли с дата на продажба и цена. Революционните слушалки Apple AR завършиха втората фаза от прототипното тестване.

AR слушалките на Apple се появиха с нейната дата на продажба и цена . След много слухове беше потвърдено, че Apple работи върху слушалки (или очила) с добавена реалност от висок клас.

 Очаква се Apple да представи първите си слушалки с добавена реалност през втората половина на 2022 г. Нов доклад за веригата на доставки, забелязан от DigiTimes, твърди, че прототипните слушалки са преминали втората фаза на тестване и се очаква да влязат в масовото производство през второто тримесечие на 2022 г., преди да достигнат магазините през втората половина на годината.

Прочети Още: Най – близкото име до основателя на Thodex е уловено

AR слушалките на Apple изтекоха с дата и цена на издаване

Изглежда, че устройството от висок клас ще струва 2000 долара и ще включва камера и лазерен оптичен сензор. Но според доклада няма да работи като самостоятелно устройство, което означава, че потребителите ще трябва да го свържат с iPhone (или iPad, Mac) чрез Bluetooth.

Що се отнася до дизайна, разкрит в доклада, той казва, че слушалките ще бъдат направени от „високоякостен, лек материал от магнезиева сплав“. При около 100-110 грама изглежда, че ще бъде по-лек (и по-малко предизвикващ мигрена) от конкурентите си.

Все още няма официална скица на прототипа на слушалките, разработена от Apple, но концептуалният дизайнер Антонио Дероса си е представял как биха могли да изглеждат слушалките по -долу.

Слуховете за новия доклад съвпадат с прогнозата за март 2021 г. на анализатора на Apple Минг-Чи Куо, който каза на Apple, че трябва да пусне слушалките с разширена реалност до средата на 2022 г. По-рано Куо беше предложил високотехнологичните слушалки да се свържат с Apple TV+ и Apple Arcade за потапящо изживяване, което би било значително по-добро от настоящите VR продукти.

Ябълкови очила за тези, които искат евтини очила

Apple също изглежда недоволна от цената на слушалките от висок клас. Базираната в САЩ компания ще се опита да привлече потребители на пазара, като обяви набор от по-евтини VR очила, наречени “ Apple Glasses “ през 2023 г.

Виртуалната среда, която Apple ще разработи; Той ще осигурява поддръжка за игри, комуникация и видео съдържание, а AR поддръжката ще бъде достъпна в определен капацитет . Въпреки че Apple досега не е споделяла интереса си към разширената реалност с потребителите, фокусът на очилата, наречени Apple Glasses, ще бъде VR. 

Плановете предполагат, че първите VR слушалки на Apple ще бъдат много по -скъпи от тези на конкурентите, вариращи от около $ 300 до $ 900. Някои служители на Apple дори твърдят, че всеки Apple Store може да продава само едно устройство на ден. 

Подобни публикации

  1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
  2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
  3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.