Разкрита дата и цена на продажба на Apple AR слушалкиapple ar slushalki

Слушалките AR на Apple са изтекли с дата на продажба и цена. Революционните слушалки Apple AR завършиха втората фаза от прототипното тестване.

AR слушалките на Apple се появиха с нейната дата на продажба и цена . След много слухове беше потвърдено, че Apple работи върху слушалки (или очила) с добавена реалност от висок клас.

 Очаква се Apple да представи първите си слушалки с добавена реалност през втората половина на 2022 г. Нов доклад за веригата на доставки, забелязан от DigiTimes, твърди, че прототипните слушалки са преминали втората фаза на тестване и се очаква да влязат в масовото производство през второто тримесечие на 2022 г., преди да достигнат магазините през втората половина на годината.

Прочети Още: Най – близкото име до основателя на Thodex е уловено

AR слушалките на Apple изтекоха с дата и цена на издаване

Изглежда, че устройството от висок клас ще струва 2000 долара и ще включва камера и лазерен оптичен сензор. Но според доклада няма да работи като самостоятелно устройство, което означава, че потребителите ще трябва да го свържат с iPhone (или iPad, Mac) чрез Bluetooth.

Що се отнася до дизайна, разкрит в доклада, той казва, че слушалките ще бъдат направени от „високоякостен, лек материал от магнезиева сплав“. При около 100-110 грама изглежда, че ще бъде по-лек (и по-малко предизвикващ мигрена) от конкурентите си.

Все още няма официална скица на прототипа на слушалките, разработена от Apple, но концептуалният дизайнер Антонио Дероса си е представял как биха могли да изглеждат слушалките по -долу.

Слуховете за новия доклад съвпадат с прогнозата за март 2021 г. на анализатора на Apple Минг-Чи Куо, който каза на Apple, че трябва да пусне слушалките с разширена реалност до средата на 2022 г. По-рано Куо беше предложил високотехнологичните слушалки да се свържат с Apple TV+ и Apple Arcade за потапящо изживяване, което би било значително по-добро от настоящите VR продукти.

Ябълкови очила за тези, които искат евтини очила

Apple също изглежда недоволна от цената на слушалките от висок клас. Базираната в САЩ компания ще се опита да привлече потребители на пазара, като обяви набор от по-евтини VR очила, наречени “ Apple Glasses “ през 2023 г.

Виртуалната среда, която Apple ще разработи; Той ще осигурява поддръжка за игри, комуникация и видео съдържание, а AR поддръжката ще бъде достъпна в определен капацитет . Въпреки че Apple досега не е споделяла интереса си към разширената реалност с потребителите, фокусът на очилата, наречени Apple Glasses, ще бъде VR. 

Плановете предполагат, че първите VR слушалки на Apple ще бъдат много по -скъпи от тези на конкурентите, вариращи от около $ 300 до $ 900. Някои служители на Apple дори твърдят, че всеки Apple Store може да продава само едно устройство на ден. 

Подобни публикации

  1. Преглед на MSI Summit E14 Flip Evo: Най-доброто изживяване
  2. Характеристика и цена на таблет MatePad 11.5 HUAWEI
  3. Пуснат смарт часовник Amazfit Pop 3R
  4. Преглед на Huawei Watch 4 Pro
  5. Нови подробности за Mac със сензорен екран на Apple!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.