Най-добри приложения за будилник за Android 2021alarm budilnik android

Ние сме тук с най-добрите алармени приложения в този списък. Но кое е най-доброто приложение за аларма за Android и iOS? Ето всички любопитни подробности!

Ако сте от тези, които изпитват затруднения със ставането сутрин поради умората от нощта, може да търсите приложение, което да ви помогне да се събудите. Тук сме с най-добрите алармени приложения в този списък . Но кое е най-доброто приложение за аларма за Android и iOS ?

Прочети Още: Как да научите събрана информация в WhatsApp?

Ако изпитвате затруднения при събуждане сутрин и търсене на нови приложения, които да използвате; Подготвили сме ви страхотен списък. В този списък се опитахме да обединим някои мобилни приложения, които се открояват с различните си функции и надминават конкурентите си. Както можете да видите списъка по-долу, добри приложения са публикувани както за Android, така и за iOS. Някои са изтеглени десетки милиони пъти, помагайки на много хора по света да се събудят добре. 

Най-известните аспекти на приложенията в нашия списък са, че те предлагат различни звуци на аларма. Тъй като те се фокусират върху този проблем, тези приложения, които избират най-добрите звуци, за да ви накарат да се събудите по-добре, могат да разкрият различни подробности. Например; Той ви моли да решите прост пъзел, за да изключите звука в приложението I Can’t Waje Up. Ако не можете да разрешите пъзела, алармата не се включва. По този начин ви принуждава, докато се събудите напълно. 

Приложението Walk Me Up ви принуждава да се влошите: В това приложение ще бъдете помолени да станете от леглото си и да обиколите къщата си, за да изключите звука. Ако не запишете достатъчно разстояние, алармата не заглушава и буквално се събуждате, докато се изправяте и обикаляте.

Списък с най-добрите приложения за аларма

  • Завърти ме аларма
  • Не мога да се събудя
  • Wakie Social Alert
  • Будилник-пъзел
  • Разходете ме

Кои са най-добрите алармени приложения?

Приложенията за аларма в този списък се бият като армия, за да прекъснат съня ви. Ако използвате някое от тези приложения, е малко вероятно да отложите алармата и да не се събудите. Веднага можете да намерите най-подходящото приложение за аларма и да започнете да го използвате, като го изтеглите на вашето устройство.

1. Spin Me Alarm

Едно от най-ефективните алармени приложения е Spin Me Alarm. Това приложение ви позволява да зададете множество аларми с множество звуци на аларма. Неговият изключително прост интерфейс ви позволява да инсталирате приложението веднага през нощта, без да ви омръзва. Най-добрата част от това приложение е, че не ви позволява да го изключите чрез натискане на такъв клавиш или бутон.

За да може приложението да мълчи, трябва да станете от леглото и да се обърнете няколко пъти около себе си с устройството в ръка. Събуждаш се и правиш някакви сутрешни упражнения, нали?

2. I Can’t Wake Up

Ако имате метаболизъм, който се събужда наистина трудно сутрин, „Не мога да се събудя – I Can’t Wake Up“ е една от най-добрите практики за вас. В приложението има точно осем различни аларми. Всеки от тях не се изключва, преди другият да завърши. Може да се наложи да направите невъобразими неща, за да изключите алармата.

Може да се наложи да сканирате баркод или да решите пъзел и най-интересното е, че трябва да напуснете леглото си и да направите няколко стъпки, докато правите това. 

3. Wakie Social Alert

Това приложение за аларма работи с други потребители на Wakie, които ви се обаждат, естествено, като им се обаждате. По този начин можете да получите шанса да се събудите с човешки глас. В това приложение, което работи с логиката на потребителите на Wakie да се събуждат, се предотвратяват и смущаващи диалози, тъй като разговорите са ограничени до шестдесет секунди.

Преди да се инсталира Wakie, се правят някои необходими протоколи за контрол на сигурността. Тъй като носите отговорността да се събудите и да накарате някой друг да се събуди, можем да го наречем изключително ефективно приложение за аларма.

4. Puzzle Alarm Clock

Друго приложение като лекарство за прекратяване на кошмара за събуждане сутрин. Будилникът с пъзели ви събужда с пъзели, както подсказва името му. Може би започването на деня чрез решаване на различни пъзели всяка сутрин може да добави жизненост към ума ви. Приложението ви позволява да зададете броя на пъзелите, които ще ви попита.

Възможно е да се преборите с 2 или 5 пъзела. Това зависи изцяло от вас. Има и релаксираща страна на приложението, тя също така играе меки успокояващи мелодии във фонов режим, докато решава вашите пъзели. 

5. Walk Me Up

Добре, алармата ви се включва. Но какво ще кажете да отидете в кухнята, да се преместите от там в хола и може би да крачите в коридора, за да го заглушите. „Walk Me Up“ е такова приложение. За да го заглушите, трябва да направите няколко обиколки около къщата или около леглото. В противен случай не е възможно да го заглушите. Няма значение дали разклащате приложението внимателно или твърдо. Трябва да станеш и да вървиш. Освен това не е ли по-здравословно по този начин?

И така, какво е вашето предпочитание сред тези приложения? Кое приложение предпочитате и доволни ли сте? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  2. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
  3. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android
  4. rtl120.bpl Липсваща грешка и решение
  5. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.