Как да изтрия Adobe Flash Player?Как да изтрия и премахна Adobe Flash Player, който е достигнал края на живота си от 2021 г.? В това ръководство ще разгледаме по-отблизо любопитните подробности.

Включвайки богати анимации и взаимодействия в обикновения свят на Интернет, Adobe Flash Player е приключил своя живот на излъчване до 2021 г. Поради проблеми със сигурността се препоръчва да премахнете всички добавки и файлове на тази програма от компютъра си. Как да изтрия Adobe Flash Player в това ръководство Ще разгледаме по-отблизо въпроса.

Прочети Още: Най-добри приложения за будилник за Android 2021

Представен през 1996 г., Flash някога е бил един от най-популярните начини за поточно предаване на видеоклипове и игра на игри онлайн. От друга страна, тя се бори с различни проблеми със сигурността и не е в състояние да е в крак с ерата на смартфоните. Въпреки че Adobe заяви, че вече няма да предлага актуализации на защитата за Flash Player, той призова потребителите да деинсталират програмата.

Как да изтрия Adobe Flash Player? (Windows)

 • Изтеглете инструмента за деинсталиране на Flash Player от уебсайта на Adobe .
 • Затворете всички програми, които използват Flash Player.
 • Стартирайте инструмента за деинсталиране на Flash Player.
 • Когато процесите приключат, рестартирайте компютъра си.

След като стартирате този инструмент, не забравяйте да премахнете всички файлове, намиращи се в папката C: \ Windows \ system32 \ Macromed \ Flash . Ако тук няма файл, не се притеснявайте. След като изтриете тези файлове, рестартирайте компютъра си отново.

Как да изтрия Adobe Flash Player? (Съвпада)

 • Проверете версията на macOS, която използвате.
 • Изтеглете файла  за macOS 10.6 и по-нови и за macOS 10.5 и по-стари .
 • Когато процесите приключат, рестартирайте компютъра си.

След като стартирате този инструмент, не забравяйте да премахнете файловете от директориите <home directory> Library / Prefences / Macromedia / Flash \ Player и <home directory> Library / Caches / Adobe / Flash \ Player . Ако не намерите файлове тук, не се притеснявайте.

Следвайки всички тези стъпки, можете да изтриете Adobe Flash Player и всички файлове, които носи със себе си, в рамките на няколко минути. И така, какво мислите за информацията, която предоставяме в това ръководство? Информацията, предоставена тук, работи ли за вас и завършихте ли успешно всички стъпки за премахване? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
 2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
 3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
 4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
 5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.