Как да научите събрана информация в WhatsApp?whatsapp informatsia

Как да разбера информацията, събрана в WhatsApp? Какво трябва да се направи за изтегляне на информацията, събрана от приложението? Ето няколко лесни стъпки за коригиране на въпросителни!

Прочети Още: Приносът на LG към света на смартфоните

Може ли да се научи информацията, събрана в WhatsApp ? Има ли начин да разберете и изтеглите информацията, събрана от приложението за незабавни съобщения? Не сте сами, ако сте загрижени за приложението, което наскоро разклати доверието на своите потребители в страни извън Европейския съюз.

Можете да следвате стъпките в статията, ако искате да научите за информацията, която приложението използвате, за да изпращате съобщения на приятели и членове на семейството си и да правите интервюта за вашия бизнес, събрано и използвано за вас.

Какво може WhatsApp да научи събраната информация

WhatsApp Messenger, закупен от Facebook, закупен през 2014 г., се превърна в едно от най-обсъжданите приложения през последните дни. Причината за приложението да се говори толкова много не е защото потребителският опит се оценява, а защото се опитва да наложи споразумение за поверителност на потребителите, за да подобрят информацията си, за да подобрят други услуги на компанията майка .

Приложението за незабавни съобщения пусна ново изявление след реакцията на социалните медийни платформи и значителното намаляване на степента на използване на приложението от първия ден на стартиране на договора. В изявлението, публикувано на официалния уебсайт на WhatsApp, беше съобщено , че потребителите на приложението за незабавни съобщения са помолени да бъдат приети до определена дата, а срокът на споразумението е отложен за 15 май.

Повтаряйки, че приложението за незабавни съобщения е безопасно със своята функция за шифроване от край до край , компанията заяви, че ще направи всичко възможно приложението за незабавни съобщения да бъде винаги най-добрият начин за комуникация поверително, но потребителите на приложението все още са притеснени.

Ако сте и един от потребителите, които се двоумят относно надеждността на приложението , може да искате да знаете каква информация събира WhatsApp Messenger . Така че има ли начин да разберете какви данни събира приложението и да ги изтеглите? Facebook, Instagram и първата платформа за социални медии на Zuckerberg, включително Facebook, включва опцията за изтегляне на информация за акаунта във всяка услуга .

Разположена в приложенията за социални медии и приложенията за незабавни съобщения, тази опция ви позволява да знаете каква информация събира платформата. За да получите информацията, която WhatsApp Messenger е събрал, ще бъде достатъчно да изпълните стъпките по-долу.

  • Първо отворете приложението WhatsApp Messenger .
  • След като отворите приложението WhatsApp, докоснете трите точки в горния десен ъгъл и натиснете опцията „Настройки“ от опциите, които се появяват пред вас.
  • След като дойдете в раздела Настройки, докоснете опцията „Акаунт“, която е на първо място.
  • Кликнете върху опцията „Заявка за информация за моя акаунт“ , разположена над опцията  Изтриване на акаунта ми“ в края на опциите.
  • След като докоснете тази опция, вашият отчет ще ви бъде изпратен в рамките на 3 дни. Ако изтриете акаунта си в този период, заявката ви ще бъде автоматично анулирана.

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.