Как да научите събрана информация в WhatsApp?whatsapp informatsia

Как да разбера информацията, събрана в WhatsApp? Какво трябва да се направи за изтегляне на информацията, събрана от приложението? Ето няколко лесни стъпки за коригиране на въпросителни!

Прочети Още: Приносът на LG към света на смартфоните

Може ли да се научи информацията, събрана в WhatsApp ? Има ли начин да разберете и изтеглите информацията, събрана от приложението за незабавни съобщения? Не сте сами, ако сте загрижени за приложението, което наскоро разклати доверието на своите потребители в страни извън Европейския съюз.

Можете да следвате стъпките в статията, ако искате да научите за информацията, която приложението използвате, за да изпращате съобщения на приятели и членове на семейството си и да правите интервюта за вашия бизнес, събрано и използвано за вас.

Какво може WhatsApp да научи събраната информация

WhatsApp Messenger, закупен от Facebook, закупен през 2014 г., се превърна в едно от най-обсъжданите приложения през последните дни. Причината за приложението да се говори толкова много не е защото потребителският опит се оценява, а защото се опитва да наложи споразумение за поверителност на потребителите, за да подобрят информацията си, за да подобрят други услуги на компанията майка .

Приложението за незабавни съобщения пусна ново изявление след реакцията на социалните медийни платформи и значителното намаляване на степента на използване на приложението от първия ден на стартиране на договора. В изявлението, публикувано на официалния уебсайт на WhatsApp, беше съобщено , че потребителите на приложението за незабавни съобщения са помолени да бъдат приети до определена дата, а срокът на споразумението е отложен за 15 май.

Повтаряйки, че приложението за незабавни съобщения е безопасно със своята функция за шифроване от край до край , компанията заяви, че ще направи всичко възможно приложението за незабавни съобщения да бъде винаги най-добрият начин за комуникация поверително, но потребителите на приложението все още са притеснени.

Ако сте и един от потребителите, които се двоумят относно надеждността на приложението , може да искате да знаете каква информация събира WhatsApp Messenger . Така че има ли начин да разберете какви данни събира приложението и да ги изтеглите? Facebook, Instagram и първата платформа за социални медии на Zuckerberg, включително Facebook, включва опцията за изтегляне на информация за акаунта във всяка услуга .

Разположена в приложенията за социални медии и приложенията за незабавни съобщения, тази опция ви позволява да знаете каква информация събира платформата. За да получите информацията, която WhatsApp Messenger е събрал, ще бъде достатъчно да изпълните стъпките по-долу.

  • Първо отворете приложението WhatsApp Messenger .
  • След като отворите приложението WhatsApp, докоснете трите точки в горния десен ъгъл и натиснете опцията „Настройки“ от опциите, които се появяват пред вас.
  • След като дойдете в раздела Настройки, докоснете опцията „Акаунт“, която е на първо място.
  • Кликнете върху опцията „Заявка за информация за моя акаунт“ , разположена над опцията  Изтриване на акаунта ми“ в края на опциите.
  • След като докоснете тази опция, вашият отчет ще ви бъде изпратен в рамките на 3 дни. Ако изтриете акаунта си в този период, заявката ви ще бъде автоматично анулирана.

Подобни публикации

  1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
  2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
  3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
  4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.