Най-добрите андроид приложения за смяна на глас

glass promqna

Приложенията, включени в нашия списък с топ 10 приложения за промяна на гласа, всъщност ви помагат да изпращате гласа си до другата страна, докато се обаждате. Докато приложенията за смяна на гласа са сред незаменимите на тези, които искат да управляват своите приятели или членове на семейството, те също се използват за различни цели.

Има хора, които работят доста успешно сред платени приложения за смяна на глас : Но когато става въпрос за безплатната страна, може да не намерите качеството, което търсите. Отделихме време за вас и отидохме да съберем най-добрите практики. Тези приложения, които се предлагат безплатно, понякога работят успешно, дори за ограничено време. Те имат лесни интерфейси и ви предлагат много функции, които искате.

Обадете се на гласовия Changer Allogag

Когато отворите приложението Call Voice Changer Allogag  , ще видите три различни клавиша. Първо от тях е Voice Changer: С тази функция можете да променяте гласа си и да извършвате обаждания по ваше желание.

Вторият вариант, фон, е забавно. Използвайки тази функция, можете да добавяте различни гласове към гърба на вашите разговори. Така че, когато се обадите на някого, можете да кажете, че съм в офиса, в движение или на съвсем друго място и можете да го накарате да повярва.

Третата опция „Ефекти“ ви дава шанс да промените гласа си с определени ефекти.

Приложението може да бъде изтеглено безплатно и дава на всеки потребител 1-минутен пробен период. След това се изисква да платите определени нива, за да използвате приложението.

Обаждане с гласови промени

 Voice Changer Calling, който привлича вниманието с обикновения си дизайн , ви отвежда директно към резултата. След като влезете в приложението, получавате ключове и можете да наберете всеки номер, който искате тук. За съжаление не е възможно да използвате приложението напълно безплатно; Приложението, което осъществява разговори през Wi-Fi, изисква малки суми плащания за разговори.

Приложението, което изисква такси като 5, 10 или 20 долара за определен брой обаждания, все още е сред най-успешните приложения за смяна на глас.

Funcall

Приложението за промяна на гласа, наречено FunCall, е предназначено за вас да провеждате забавни разговори, както подсказва името. В сравнение със своите конкуренти, докато дизайнът и лекотата на използване застават зад конкурентите си, FunCall приема работата със своята свобода.

FunCall , който съдържа повече от една функция , получи лоши отзиви в Google Play Store. Приложението, което понякога създава проблеми по време на работа, е изтеглено милиони пъти, въпреки това състояние.

Обадете се на Voice Changer

Call Voice Changer, едно от водещите приложения за промяна на гласа, е в състояние да промени гласа ви, а също и да добави някои звукови ефекти към речта. По този начин можете да проведете дъждовен разговор или да добавите звуците на животни като коне, магарета, слонове около себе си. Приложението всъщност е доста платено.

Обадете се на Voice Changer, който ви предлага малка демо версия, когато го изтеглите за първи път, след което започва да изисква цена от 1.15  LV на минута. Затова винаги използвате ли приложението, ние не знаем; но също така можете да правите достатъчно шеги с демо версията.

Подобни публикации

  1. Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4
  2. Безплатен екранен рекордер за Windows
  3. Представени са Redmi Note 11 Pro и 11T Pro+
  4. Какви са характеристиките на Redmi Note 9? Ще бъде ли купен през 2022 г.?
  5. iPhone 14 може да има големи проблеми със запасите при пускане на пазара

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.