Най-добрите игри с отворен свят (2020)

igri 2020

Игрите с отворен свят са игри, които играчите могат да обикалят свободно. В тази публикация изброихме най-добрите игри с отворен свят, които можете да играете през 2020 г.

Игрите с отворен свят са игри, които играчите могат свободно да навигират във виртуалния свят. В игрите с отворен свят играчите могат или да задават, или да се движат свободно из града и да извършват различни дейности. Някои игри с отворен свят успешно отразяват това на играта, докато някои игри имат тема с отворен свят, но те са доста ограничителни за играчите. В този списък сме подготвили списък с най-добрите игри от отворен свят за 2020 г.

Най-добрите игри от отворен свят, които можете да играете през 2020 г. 

В тази публикация изброихме най-добрите игри от отворен свят, които можете да играете през 2020 г. Ето най-добрите игри от отворен свят през 2020 г. ! 

Red Dead Redemption 2 

Red Dead Redemption 2 , разработен от Rockstar Games , привлича голямо внимание от играчите от излизането си. Red Dead Redemption 2 е игра с отворен свят, която отразява много успешно темата на Дивия Запад. Не само светът прави Red Dead Redemption 2 толкова успешен, но и историята на Артър Морган и неговата банда.  

В Red Dead Redemption 2, който има впечатляващи графики, можете или да зададете, или да наблюдавате великолепната природа и да правите различни дейности. Red Dead Redemption 2, много успешна игра с отворен свят, дебютира на PC платформата след платформите PlayStation 4 и Xbox One.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 е най-популярната и най-обичана игра с отворен свят в света. Rockstar Games направи радикална промяна в Grand Theft Auto 5. С тази промяна можем да контролираме три различни знака вместо един знак в Grand Theft Auto 5. Отразявайки тази ситуация в играта много успешно, Rockstar Games даде възможност на играчите да превключват между героите по всяко време.

Разположен в Лас Сантос, Grand Theft Auto 5 предлага на играчите невероятна доза свобода. Можем да караме автомобили, автобуси, велосипеди, мотоциклети, както и хеликоптери и самолети в великолепния отворен свят на Grand Theft Auto 5. Можете да се забавлявате в отворения свят на Grand Theft Auto 5, който има впечатляващи графики, или можете да станете свидетели на историята на персонажите на Майкъл, Тревър и Франклин.

Вещицата 3: Див лов

The Witcher 3: Wild Hunt е може би една от най-добрите игри с отворен свят на PC платформата. The Witcher 3: Wild Hunt, който успешно отразява темата за отворения свят на играта, предлага свобода на играчите. В The Witcher 3: Wild Hunt ставаме свидетели на новата история на Гералт от Ривия, главният герой на поредицата. The Witcher 3: Wild Hunt има впечатляващи графики и има различни дейности, които можете да прекарате в открития свят. Изборът, който правите в The Witcher 3: Wild Hunt, влияе върху начина, по който ще продължи играта.

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey , разработена от Ubisoft , е много успешна игра с отворен свят. Има места, където можете да се насладите на посещението на отворения свят на Assassin’s Creed Odyssey, създаден през древногръцкия период. Assassin’s Creed Odyssey има подобен геймплей с Assassin’s Creed Origins, разположен в древната египетска епоха. В Assassin’s Creed Odyssey можете да промените външния вид на вашия кораб, да надстроите оръжията си и да правите много повече дейности. Свидетели сме на войната между Assassin’s Creed Odyssey, Спарта и Атина.

Minecraft

Minecraft , който за кратко време стана много популярен в целия свят , е много успешна игра с отворен свят. Можете да разширите границите на вашето творчество в Minecraft, който има собствена графика. Можете да създадете свят, използвайки вашата креативност. Докато създавате нов свят в Minecraft, където системата за изработка също е много успешна, вие също се борите да оцелеете. Minecraft е една от успешните продукции, която може да се играе не само тази година, но и през следващите години.

Fallout 4  – Отрицателно въздействие 4

Fallout 4 , разработен от Bathesda Game Studios , е много успешна игра с отворен свят. Fallout 4 е за алтернативен свят, който се случва след ядрена катастрофа, точно както другите игри от поредицата. Предлагайки свобода на играчите, Fallout 4 има много подробен отворен свят. Можете свободно да изследвате отворения свят на Fallout 4, който много успешно отразява атмосферата след ядрена катастрофа. Системата за изработка на Fallout 4 също е много подробна и успешна.

Saints Row 4  

Предлагайки невероятна свобода на играчите, Saints Row 4 е много успешна игра с отворен свят. На Saints Row 4, където контролираме президента на Съединените американски щати, ние се борим с извънземни, дошли в света, за да нахлуят. Saints Row 4, който се фокусира изцяло върху забавленията, прави играта по-забавна със супер сили. Saints Row 4 има оръжия, които не можете да видите в никоя друга игра. Можете също да използвате оръжията на извънземните в играта. Saints Row 4 има много забавни странични куестове. Можете да се забавлявате в отворения свят на Saints Row 4, който има много хумор.

Батман: Arkham Knight 

Играта с отворен свят Batman: Arkham Knight , разработена от Rocksteady Studios , позволява на играчите да изследват Готъм Сити. В Batman: Arkham Knight можете да се плъзгате от покривите на сгради или да използвате Batmobile по улиците на града, за да разгледате Готъм Сити. Batman: Arkham Knight, който има карта 5 пъти по-голяма от Batman Arham City, предлага приятен геймплей.  

Подобни публикации

  1. Stardew Valley постига невероятни продажби
  2. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
  3. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
  4. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?
  5. Световноизвестният разработчик на игри Epic Games обяви, че ще дари на Украйна приходите

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.