Най-добрите игри с отворен свят (2020)

igri 2020

Игрите с отворен свят са игри, които играчите могат да обикалят свободно. В тази публикация изброихме най-добрите игри с отворен свят, които можете да играете през 2020 г.

Игрите с отворен свят са игри, които играчите могат свободно да навигират във виртуалния свят. В игрите с отворен свят играчите могат или да задават, или да се движат свободно из града и да извършват различни дейности. Някои игри с отворен свят успешно отразяват това на играта, докато някои игри имат тема с отворен свят, но те са доста ограничителни за играчите. В този списък сме подготвили списък с най-добрите игри от отворен свят за 2020 г.

Най-добрите игри от отворен свят, които можете да играете през 2020 г. 

В тази публикация изброихме най-добрите игри от отворен свят, които можете да играете през 2020 г. Ето най-добрите игри от отворен свят през 2020 г. ! 

Red Dead Redemption 2 

Red Dead Redemption 2 , разработен от Rockstar Games , привлича голямо внимание от играчите от излизането си. Red Dead Redemption 2 е игра с отворен свят, която отразява много успешно темата на Дивия Запад. Не само светът прави Red Dead Redemption 2 толкова успешен, но и историята на Артър Морган и неговата банда.  

В Red Dead Redemption 2, който има впечатляващи графики, можете или да зададете, или да наблюдавате великолепната природа и да правите различни дейности. Red Dead Redemption 2, много успешна игра с отворен свят, дебютира на PC платформата след платформите PlayStation 4 и Xbox One.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 е най-популярната и най-обичана игра с отворен свят в света. Rockstar Games направи радикална промяна в Grand Theft Auto 5. С тази промяна можем да контролираме три различни знака вместо един знак в Grand Theft Auto 5. Отразявайки тази ситуация в играта много успешно, Rockstar Games даде възможност на играчите да превключват между героите по всяко време.

Разположен в Лас Сантос, Grand Theft Auto 5 предлага на играчите невероятна доза свобода. Можем да караме автомобили, автобуси, велосипеди, мотоциклети, както и хеликоптери и самолети в великолепния отворен свят на Grand Theft Auto 5. Можете да се забавлявате в отворения свят на Grand Theft Auto 5, който има впечатляващи графики, или можете да станете свидетели на историята на персонажите на Майкъл, Тревър и Франклин.

Вещицата 3: Див лов

The Witcher 3: Wild Hunt е може би една от най-добрите игри с отворен свят на PC платформата. The Witcher 3: Wild Hunt, който успешно отразява темата за отворения свят на играта, предлага свобода на играчите. В The Witcher 3: Wild Hunt ставаме свидетели на новата история на Гералт от Ривия, главният герой на поредицата. The Witcher 3: Wild Hunt има впечатляващи графики и има различни дейности, които можете да прекарате в открития свят. Изборът, който правите в The Witcher 3: Wild Hunt, влияе върху начина, по който ще продължи играта.

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey , разработена от Ubisoft , е много успешна игра с отворен свят. Има места, където можете да се насладите на посещението на отворения свят на Assassin’s Creed Odyssey, създаден през древногръцкия период. Assassin’s Creed Odyssey има подобен геймплей с Assassin’s Creed Origins, разположен в древната египетска епоха. В Assassin’s Creed Odyssey можете да промените външния вид на вашия кораб, да надстроите оръжията си и да правите много повече дейности. Свидетели сме на войната между Assassin’s Creed Odyssey, Спарта и Атина.

Minecraft

Minecraft , който за кратко време стана много популярен в целия свят , е много успешна игра с отворен свят. Можете да разширите границите на вашето творчество в Minecraft, който има собствена графика. Можете да създадете свят, използвайки вашата креативност. Докато създавате нов свят в Minecraft, където системата за изработка също е много успешна, вие също се борите да оцелеете. Minecraft е една от успешните продукции, която може да се играе не само тази година, но и през следващите години.

Fallout 4  – Отрицателно въздействие 4

Fallout 4 , разработен от Bathesda Game Studios , е много успешна игра с отворен свят. Fallout 4 е за алтернативен свят, който се случва след ядрена катастрофа, точно както другите игри от поредицата. Предлагайки свобода на играчите, Fallout 4 има много подробен отворен свят. Можете свободно да изследвате отворения свят на Fallout 4, който много успешно отразява атмосферата след ядрена катастрофа. Системата за изработка на Fallout 4 също е много подробна и успешна.

Saints Row 4  

Предлагайки невероятна свобода на играчите, Saints Row 4 е много успешна игра с отворен свят. На Saints Row 4, където контролираме президента на Съединените американски щати, ние се борим с извънземни, дошли в света, за да нахлуят. Saints Row 4, който се фокусира изцяло върху забавленията, прави играта по-забавна със супер сили. Saints Row 4 има оръжия, които не можете да видите в никоя друга игра. Можете също да използвате оръжията на извънземните в играта. Saints Row 4 има много забавни странични куестове. Можете да се забавлявате в отворения свят на Saints Row 4, който има много хумор.

Батман: Arkham Knight 

Играта с отворен свят Batman: Arkham Knight , разработена от Rocksteady Studios , позволява на играчите да изследват Готъм Сити. В Batman: Arkham Knight можете да се плъзгате от покривите на сгради или да използвате Batmobile по улиците на града, за да разгледате Готъм Сити. Batman: Arkham Knight, който има карта 5 пъти по-голяма от Batman Arham City, предлага приятен геймплей.  

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.