Най-добрите приложения за създаване на истории на Instagram (2020)

istoria instagram 2020

Появяват се нови приложения за създаване на увлекателни, страхотни истории в Instagram, които увеличават степента на креативност, взаимодействие на интернет потребителите в Instagram.

Всеки ден се появяват нови приложения за създаване на увлекателни страхотни истории в Instagram, които увеличават степента на творческо взаимодействие на потребителите на интернет в Instagram . Функцията за истории на Instagram, която има над 500 милиона активни потребители дневно, разбира се, подкрепя най-вече маркетинговите стратегии на марките. В тази статия подготвихме списък с приложения за създаване на истории в Instagram  .

Споделянето на висококачествени истории в Instagram вече е възможно само с няколко редакции, които трябва да се извършат за секунди. Използвайки родните функции на Instagram, може да не успеете да постигнете резултат за редактиране, който отговаря на вашите заявки, но ако излезете извън Instagram, определено ще постигнете резултат от корекция за вашите желания.

Най-добрите приложения за създаване на страхотни истории в Instagram

Ако използвате тези инструменти, които могат да бъдат използвани за истории в Instagram, можете лесно да привлечете вниманието на феновете си. И така, кои са най-добрите приложения за създаване на страхотни истории в Instagram ? Ето най-добрите приложения за създаване на невероятни истории в Instagram !

1. Над ( Android и iOS )

Ако използвате истории от Instagram, за да давате съвети, да споделяте вдъхновяващи цитати или да добавяте творчески обрат към кампанията си, определено трябва да използвате Over, който ви помага да правите страхотни редакции на вашите снимки и видеоклипове.

Over е отличен инструмент, пълен с функции, които ви помагат да създавате висококачествено съдържание, а неговата библиотека от шрифтове, снимки, видеоклипове, шаблони също е доста обширна.

2. Storyluxe

Търсите ли инструмент, който да ви помогне да създавате истории, които привличат вниманието на потребителите? Ако отговорът ви на нашия въпрос е да, можете да прегледате Storyluxe.

Storyluxe, polaroid и др. Това е уникален инструмент, оборудван с разнообразие от динамични шаблони, включително шаблони за филми, неон, цветя и много други. Актуалните творчески шаблони, представени в Storyluxe, продължават да очакват потребителите на Instagram.

3. Unfold

Тази година Unfold, който се откроява с библиотеката си от прости и модерни шаблони, се превърна в един от най-популярните инструменти за шаблони за истории в Instagram. Използвайки шаблоните на Unfold за истории в Instagram, можете да създадете съдържание, което отговаря на вашата марка като цяло.

4. InShot ( Android и iOS )

InShot е един от най-добрите инструменти, който може да ви помогне лесно да създавате и редактирате видео за YouTube и Instagram. С InShot можете да промените пропорциите на вашето видео и лесно да преоразмерите видеоклипа, който ще споделите като история в Instagram, за да отговаря на размера по подразбиране на историята на Instagram.

InShot предлага и няколко опции за фона на видеоклипа или снимката: Можете да направите фона на видеоклипа или снимката едноцветен, да поставите снимка по ваш избор на фона на видеоклипа или снимката и да зададете остротата на избраната от вас снимка на вашето устройство.

5. Canva

Мобилното приложение на Canva е лесен начин за създаване на страхотни истории в Instagram. Определяне на шрифтовете, които да се използват в изображения с Canva, регулиране на цветовете на изображението и др. Ще имате възможност да правите персонализации.

Създаването на привлекателни истории за Instagram с помощта на инструменти като Canva също ще ви помогне да спестите време и не се нуждаете от много опит в графичния дизайн, за да използвате тези инструменти.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.