Какво може да се използва като алтернатива на офиса?

nai dobroto microsoft office 2019

Може да искате да използвате алтернативата на Microsoft Office, тъй като тя няма да се поддържа от Microsoft след дълго време и подобни причини.

Може да искате да използвате алтернативата на Microsoft Office поради причините, поради които Microsoft Office 2020 не е евтин, има ограничена функционалност, няма да се поддържа от Microsoft след дълго време, няма безплатна пробна версия и т.н.

Ако решите да не използвате Microsoft Office 2020, пак ще трябва да използвате алтернативата на Microsoft Office 2020. Въпреки че алтернативите на Microsoft Office 2019, изброени в тази статия, нямат абсолютно същите функции като Microsoft Office 2019, те са достатъчни за много хора.

Услуги, предлагани като алтернатива на Office 2020

В тази статия изброихме услугите, които могат да се използват като алтернатива на Office 2020. Определено трябва да проверите една от безплатните му алтернативи, преди да закупите Microsoft Office 2020. Можете да задоволите нуждите си до голяма степен, като използвате тези алтернативни офис пакети за Office 2020. Ето услугите, които могат да се използват като алтернатива на Office 2020 !

1. Office Online

Знаете ли, че можете да използвате инструментите на Office онлайн безплатно чрез услугата Office Online на Microsoft? Можете също така да направите всички основни неща, които могат да бъдат направени с Microsoft Office 2020 с Office Online .

Най-големият недостатък на Office Online е, че не може да се използва офлайн. Ако работите без интернет връзка, това може да не е идеалният избор за вас, но можете да използвате тази услуга, ако имате непрекъсната интернет връзка за вашия бизнес. За да използвате Office Online, ще бъде достатъчно да влезете с акаунт в Microsoft. Ако нямате акаунт в Microsoft, препоръчваме незабавно да имате акаунт в Microsoft.

2. Google Документи

Google Docs (Google Docs) е прост пакет, който може да се използва само в интернет браузъри като Office Online. Ако сте човек, който използва продуктите на Google много повече от инструментите на Microsoft, тази опция може да е най-добрата за вас.

С Google Docs можете да създавате документи, презентации, електронни таблици. Можете да запазвате документите си в Office Open XML, PDF, ODF, HTML и подобни файлови типове.

3. LibreOffice

Можем да препоръчаме LibreOffice като настолна алтернатива на Microsoft Office 2020 . Този офис пакет с отворен код има почти всички функции на Microsoft Office 2019.

Противно на първите две предложения, ако имате нужда от офис пакет, който може да се използва офлайн, можете да започнете да използвате LibreOffice. За да прекъснете връзките си с Microsoft Office, всичко, което трябва да направите, е да свикнете с интерфейса на LibreOffice.

Подобни публикации

  1. Как да отмените абонамента за Netflix?
  2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
  3. Какво е ERP? Какво прави?
  4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.