Как да използвам логото на iPhone като скрит бутон?iphone skrit buton logo

Как да използвам логото на iPhone като скрит бутон?

Знаете ли, че можете да използвате логото на iPhone като бутон? Вижте тази статия и научете как да използвате логото на iPhone като скрит бутон. iPhone винаги са били интересни продукти. Много потребители на iPhone може да не са на 100% запознати с характеристиките на продукта, който са закупили. Например, знаете ли , че можете да използвате логото на iPhone като скрит бутон ? Сега знаеш. По-долу ще обясним как можете да активирате тази функция.

Такива функции са изключително важни, за да използвате iPhone бързо и ефективно. Изключително важно е да овладеете устройството, което използвате. Изключително практично и бързо е да изпълнявате командите, които искате, като използвате логото на вашия iPhone като бутон.

За да работи тази функция, трябва да проверите дали най-новата версия на iOS е инсталирана на вашия iPhone 8 или по-нов модел телефон. В противен случай логото на Apple няма да работи като бутон.

Как да използвате логото на Apple като скрит бутон?

 1. Първо отворете Настройки.
 2. След това докоснете там, където пише Достъпност .
 3. След това отидете до мястото, където пише Не докосвайте .
 4. В долната част, до текста „ Touch Back “, трябва да пише „ On “. Ако е затворен, включете го.
 5. Ще ви бъдат представени опции за двойно и тройно почукване.
 6. Задайте команда към опциите за двойно и тройно докосване.
 7. Сега, когато докоснете логото на Apple на гърба на телефона си два или три пъти, той ще започне да изпълнява тези команди.

С помощта на тази функция, като направите няколко докосвания; Можете да отворите Центъра за управление, да направите екранна снимка, да задействате специфични за достъпността действия и др.

Това е всичко, което трябва да споделим за функцията за използване на логото на iPhone като скрит бутон. Надяваме се да ви е било полезно. Знаете ли за тази функция на iPhone преди? Какви команди сте задали за двойно и тройно докосване? Не забравяйте да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу. Не забравяйте да следвате KakSePravi за незабавен достъп до съдържание като това и текущи новини за игри и технологии.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.