Ето нейния чисто нов дизайн на Steamnov dizayn na steam

Дългоочакваната актуализация на Steam пристигна: Ето нейния чисто нов дизайн!

Актуализацията на Steam, която включва новия му дизайн, който беше в бета версия за известно време, най-накрая е достъпна за всички. Ето подробностите! Платформата за цифрови игри Steam пусна пълна с функции актуализация, която предоставя множество нови функции и подобрения на своите потребители. Включвайки ценни отзиви от бета тестери, актуализацията въвежда съвсем нов дизайн , за да улесни споделянето на код между различни платформи на Steam.

Нови менюта, шрифтове и много други

Обновеният дизайн на Steam подобрява цялостното потребителско изживяване и придава на Steam по-модерен вид от преди.

Системата за уведомяване също получава своя дял от иновации, правейки уведомленията по-полезни и подходящи за потребителите. Зелената икона на звънец вече свети само когато има ново съдържание, а страницата „Преглед на всички“ позволява на потребителите да преглеждат минали известия. Интерфейсът в играта е напълно преработен с нов потребителски интерфейс, който предлага повече възможности за използване и персонализиране. Потребителите вече имат бърз достъп до чат с приятели, напредък на постиженията, ръководства, дискусии, браузър и др.

Представяйки функцията за бележки с версията, която идва в бета версия, Steam позволява на играчите да водят специфични за играта бележки с обогатен текстов формат и поддръжка на изображения. Бележките също се синхронизират на множество устройства, включително Steam Deck.

Потребителите на Mac и Linux също ще се възползват от тази актуализация, тъй като Steam вече позволява на потребителите да активират хардуерно ускорение на тези платформи, осигурявайки по-плавни анимации и по-отзивчив потребителски интерфейс.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.