WhatsApp, нова функция за видео съобщения: Как ще работи?WhatsApp, нова функция за видео съобщения на път: Как ще работи?

С актуализация, която ще бъде пусната в близко бъдеще, WhatsApp ще позволи на потребителите да записват и изпращат кратки видеоклипове до 60 секунди. В наши дни хората имат много начини да общуват помежду си. Можете да изпратите текстово съобщение на човека, с когото искате да се свържете, да изпратите аудио съобщение или да изпратите имейл, ако разговорът е по-официален. Сега WhatsApp се опитва да направи нов начин по-популярен.

Функцията за съобщения с кратки и спонтанни видеоклипове, която за първи път стана популярна със Snapchat, очевидно скоро идва в WhatsApp.
Както беше забелязано от WABetaInfo в бета актуализация, WhatsApp очевидно поставя финалните щрихи на своята функция за видео съобщения. Новата функция е открита във версиите на приложението за Android и iOS и е достъпна за някои бета тестери.

Разбира се, потребителите на WhatsApp имаха възможността да изпращат видеоклипове, като избират един от своите галерии или като ги запазват незабавно, докато чатят. Но новата функция за видео съобщения ще работи повече като гласови съобщения.

Как ще работи функцията за видео съобщение?

whatsapp wbiС други думи, докосвате и задържате бутона, докато записвате, и когато вдигнете пръста си, видео съобщението, което сте заснели, се изпраща автоматично. Също така ще можете да плъзнете нагоре, за да заключите записа, точно както при гласовата поща, така че да не се налага да го натискате през цялото време.

Новият бутон за видео съобщения ще бъде добавен там, където са гласовите съобщения, и потребителите трябва само да го докоснат веднъж, за да превключват между двата режима.

От съображения за сигурност тези видео съобщения ще бъдат криптирани от край до край, което означава, че единствените хора, които имат достъп до тях, ще бъдат подателят и получателят. Освен това лицето, което получава видео съобщението, няма да може да препрати това съобщение на други. Въпреки това, след като видео съобщението бъде изпратено, то ще остане в чата, освен ако не бъде изтрито ръчно.

И така, какво мислите за новата функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.