Новата функция на Google Meet ще ви позволи да обръщате внимание на срещитеgoogle meet s nova funktsia

Новата функция на Google Meet ще ви позволи да обръщате внимание на срещите

Новата функция, идваща в Google Meet, ще ви позволи да се фокусирате по-добре и да обръщате внимание на срещите. Ето подробностите! Наскоро Google завърши плана си за създаване на едно приложение, наречено Google Meet, за всички ваши видео нужди, като комбинира ориентираното към потребителите приложение Google Duo и ориентираното към предприятията приложение Google Meet. Наскоро Google съобщи, че е поискал от потребителите да изтрият (оригиналното) приложение Meet от своите Android и iOS устройства. Google вече обяви, че позволява на потребителите на Meet във видеоконференция да изключат видео стрийминг от други участници по време на срещата.

Добавяне на изкуствен интелект към Google Office и приложенията за поща

Така че защо някой би искал да направи това? Може би искате да се съсредоточите върху конкретни участници във видеоконференцията, в която участвате. Може би искате да слушате водещия или друг участник ви пречи да отделите цялото си внимание на това, което се казва и показва. Или може би имате месечен план за данни и искате да намалите количеството данни, консумирано от видеоконференция в Google Meet.

Вече е възможно да се съсредоточите само върху видеопотока на един човек в Google Meet

Каквато и да е причината ви, сега можете да изключите видео потоците от определени присъстващи и най-доброто от всичко е, че те никога няма да разберат. Тази функция вече е достъпна на настолни и мобилни устройства.

Ако се присъединявате към среща в Google Meet на мобилно устройство, можете да изключите всички видео потоци с изключение на тези, които представят съдържание, като изберете опцията „Само аудио“. На работния плот можете да изберете видео потоците, които искате да изключите, като следвате инструкциите по-долу:

В конференция на Google Meet (също на настолен компютър) отворете панела Хора.
Докоснете менюто с три точки до конкретен участник и изберете „Не проследявай“.
Изберете „Стартиране на гледане“ от менюто с три точки, за да отворите отново видеоклипа.

Новата функция започна да се разпространява вчера и Google заявява, че може да отнеме около 15 дни за стабилна производителност.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.