Samsung Galaxy Z Fold 4 се предлага с нова цветова опция „бордо“samsung galaxy z fold 4 burgundy

Samsung Galaxy Z Fold 4 се предлага с нова цветова опция „бордо“

Най-новият смартфон с мида на Samsung, Galaxy Z Fold 4, се продава с цветова опция „Burgundy“, най-популярният цвят от серията S22. Ето подробностите! Samsung обяви, че Galaxy Z Fold 4, върхът на продуктивността и креативността, се предлага в новата цветова опция „Burgundy“. Тази цветова опция използва „Burgundy“, най-популярният цвят от серията Samsung Galaxy S22 , придавайки на Galaxy Z Fold 4 ярък и привлекателен външен вид.

Цветът „Burgundy“, който ще се използва на телефона, има за цел да насърчи креативността и продуктивността. Тази опция за ограничено издание има за цел да събуди вълнение у потребителите.

Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy Z Fold 5

Galaxy Z Fold 4 вече има любим цвят от серията S22

Характеристиките на камерата на Galaxy Z Fold 4 също са доста забележителни. Със своя 50-мегапикселов широкоъгълен обектив и 30-кратно космическо увеличение вече е по-лесно да правите зашеметяващи снимки и видеоклипове. Благодарение на различните режими на камерата, като например режим на изглед на снимане, двоен преглед и селфи със задна камера, изживяването при правене на снимки е изведено на съвсем ново ниво. Благодарение на по-големия размер на пиксела, 23% по-ярък сензор и усъвършенствана процесорна мощност, потребителите могат да получат най-ясните изображения, денем или нощем.

Galaxy Z Fold 4 предлага изживяване с таблет, когато капакът е отворен, и мощно изживяване със смартфон, когато капакът е затворен. Благодарение на по-големия размер на покриващия екран, новото съотношение на екрана, по-тесните рамки и увеличената лекота, той предлага удобно и лесно използване с една ръка.

Galaxy Z Fold 4 очаква потребителите с новата си цветова опция „Burgundy“, както и ексклузивни и специални цветови опции като сивозелено, бежово и фантомно черно.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  2. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  3. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
  4. Характеристики на Redmi K80
  5. Характеристики на Galaxy Watch 7 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.