Нова функция идва в Tinder, която прави срещите по-лесни!tinder sreshta s mladi

Tinder прави срещите по-лесни!

Tinder обяви новата си функция, която позволява споделяне на планове за срещи с приятели и семейство. Ето подробностите за функцията Споделяне на моята дата в Tinder! Tinder обяви нова функция, наречена „Споделяне на моята среща“, която позволява на потребителите да споделят срещите си с приятелите и семейството си. Благодарение на тази функция става по-лесно да разберете мнението на вашето обкръжение преди срещата и се разглежда като важна сигурност детайл.

Как работи функцията Tinder Share My Date?

Защо трябва да казвам на приятелите си с кого се срещам? Нека посочим за тези, които казват; Според Tinder приблизително 51 процента от потребителите под 30 години споделят подробности за срещите си с приятели, а 18 процента споделят подробности за срещите си с майките си.

Заявявайки, че се опитват да направят Tinder забавен и безопасен за всички, директорът по маркетинг (CMO) каза следното в изявлението си относно тази нова функция;

„ Обсъждането на вашите планове с приятели и семейство е добре установен ритуал за запознанства. Share My Appointment улеснява споделянето на тази информация. По този начин необвързаните могат да обсъдят всички подробности със своя кръг, от намирането на това какво да облекат до подготовката на теми за разговор. “ tinder sreshta
За да използвате тази функция, която има проста и ефективна логика на работа, всичко, което трябва да направите, е да създадете среща и да изпратите връзката до вашия кръг. Тези, които кликнат върху тази връзка, могат да видят мястото, датата и часа на срещата, както и да видят снимката и акаунтите в социалните медии на човека, с когото ще се срещнете.

Освен това вашето семейство и приятели не трябва да инсталират Tinder за достъп до тази информация. Те могат да го видят директно през браузъра на телефона си. Tinder ще пусне тази нова функция в САЩ, Обединеното кралство, Австралия, Канада, Сингапур, Индия, Ирландия, Германия, Франция, Испания, Япония, Бразилия, Швейцария, Мексико, Холандия, Италия, Корея, Виетнам и Тайланд през следващите месеци.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.