Smart Ring: Разкрити са размерите на Samsung Galaxy Ring!samsung galaxy ring prasten

Smart Ring: Разкрити са размерите на Samsung Galaxy Ring!

Размерите на дългоочаквания интелигентен пръстен на Samsung, Galaxy Ring, бяха разкрити. Ето пръстена, който ще се предлага в 8 различни размера! Интелигентният пръстен на Samsung, Galaxy Ring, беше показан много за кратко на събитието за представяне на Galaxy S24 през януари и беше демонстриран на събитието Mobile World Congress в Барселона през февруари. Този продукт, който Samsung продължава да разработва, се очаква да бъде напълно анонсиран на следващото събитие Unpacked, тоест през юли.

Въз основа на изтичане на информация до момента, ние предположихме, че Galaxy Ring ще се предлага в девет различни размера. Въпреки това, според последните изтичания, изглежда, че Samsung е решил да предложи своя смарт пръстен на потребителите в осем различни размера.

В този контекст номерата на моделите на пръстените ще бъдат както следва: SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508 и SM-Q509.

Samsung Galaxy Ring ще има десетки модели!

Внимателните хора са забелязали, че от тази серия липсват два номера, а именно SM-Q503 и SM-Q504. Нашите оценки са, че първоначално са били планирани 10 различни размера, два от които са били отменени и е взето решение за 8 размера.samsung galaxy ring health
SM-Q500 ще бъде с най-малкия размер, а SM-Q509 ще бъде с най-големия размер. Изработката на пръстени е доста сложна в сравнение със смарт часовниците, където един или два размера са достатъчни. Като се има предвид, че Samsung иска да предложи Galaxy Ring в три цвята, броят на версиите ще надхвърли 20.

Galaxy Ring няма да има екран. С предимството на това пръстенът може да издържи до девет дни с едно зареждане и ще предлага проследяване на съня, както и възможност за извършване на плащания благодарение на поддръжката на NFC.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.