Реалният брой потребители на Facebook Неизвестен!facebook istoriya 2020

Информацията, споделена от Facebook, разкри, че дори ръководителите на компанията не са знаели действителния брой потребители на Facebook. Ето подробностите!

Реалният брой потребители на Facebook е неизвестен дори за ръководството на компанията. Facebook, който идва на ум, когато става въпрос за гиганта на социалните медии, е предимно в съзнанието на потребители на социални медии с милиарди потребители, но за много хора стана въпрос на голямо любопитство колко от тези милиарди потребители са реални потребители.

Не е известно точно колко фалшиви акаунти във Facebook и колко истински акаунти във Facebook на потребители на социални медии, които използват Facebook. Ако се посочи число за това колко потребители на Facebook има в действителност, е много вероятно това число да е само приблизителна, тъй като винаги е възможно потребителите да създадат повече от един акаунт.

Прочети Още: Можете да се присъедините към търсенето на нови външни планети!

Дори Facebook не знае реалния брой потребители на Facebook

Новата информация, която компанията сподели през последните дни, показа, че броят на потребителите на Facebook с фалшиви акаунти или множество акаунти може да е много по-висок от очакваното. Тази информация е получена чрез анализ на 5000 създадени нови акаунта, което разкрива, че между 32% и 56% от акаунтите са създадени от хора, които вече имат акаунт в платформата и които искат да използват отделен акаунт по различни причини, включително поверителността .facebook social media

След като споделите цялата тази информация, може да е добра идея да се справите с проблемите, създадени от фалшиви акаунти или множество акаунти, притежавани от един човек. Големият брой фалшиви акаунти има потенциал да бъде голям проблем, особено за рекламодателите, тъй като данните, показвани на рекламодателите, показват колко уникални импресии са получили рекламите. Излишъкът от фалшиви акаунти може да причини объркване в този момент и по този начин погрешно насочване.

Facebook работи усилено, за да затвори фалшивите акаунти или вторични акаунти на повечето хора, които имат множество акаунти или използват фалшиви акаунти в миналото, но фактът, че проблемът продължава и днес, показва, че усилията на Facebook в тази посока не са много успешни.

Проблемът с фалшивия акаунт се влошава през последните години и Facebook трябва да разработи решение на този проблем възможно най-скоро.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.