Нова функция идва в YouTube ShortsНова функция идва в YouTube Shorts: Само тези, които плащат, могат да я използват!

YouTube ще пусне нова функция в областта на Shorts. Новата функция за кратки видеоклипове обаче ще бъде достъпна само за тези, които плащат. Ето подробностите! Докато YouTube, TikTok и Instagram продължават да се състезават помежду си за кратки видео формати, вчера научихме, че функцията за кратки видеоклипове ще дойде и в платформата LinkedIn. Не след дълго YouTube се готви да направи нов ход и да добави различно измерение към конкуренцията си с TikTok и Instagram.

Платформата се готви да пусне нова версия на функцията Shorts , която в момента е достъпна за всички потребители. Тези кратки видеоклипове могат да се гледат само от членове. В замяна на заплащане могат да се гледат видеоклипове, споделени от производителите на съдържание като „частни“.youtube shorts nova funktsia

Каква ще бъде функцията „Специални кратки видеоклипове“ на YouTube?

YouTube също така ще предложи допълнителни привилегии на плащащите абонати със своята функция за кратки видеоклипове само за членове. Тези привилегии включват допълнителни предимства за разлика от обикновените потребители, включително повече и специални емотикони, значки, предавания на живо и други.

Предлагайки тази функция, компанията има за цел да увеличи броя на хората, които стават членове на платформата. Освен това създателите на съдържание ще могат по-лесно да споделят своите специални съобщения, отстъпки или краткосрочни сделки с абонатите си с тази опция. В допълнение, изображения като въпроси-отговори или видеоклипове зад кулисите също могат да бъдат публикувани като част от кратки видеоклипове, ексклузивни за членове.

Създателите на съдържание ще могат лесно да използват тази функция, като изберат „ само членове “ от секцията за видимост, когато добавят своите видеоклипове. Ще видим какво бъдеще ще има тази функция за създателите на съдържание и членовете с течение на времето.

Специалната секция за кратки видеоклипове ще бъде видима и ще може да се гледа в секцията „ Абонаменти “ в раздела Shorts или директно в канала на създателя на съдържанието. Фактът, че специалното съдържание е ексклузивно за абонатите, ще бъде показан с икона на звезда във видеоклипа.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.