Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?google karti gemini

Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?

Google ще интегрира изкуствения интелект на Gemini в нова услуга и ще улесни живота на потребителите. И така, как ще се използва? Ето подробностите! Google се усъвършенства все повече и повече в областта на изкуствения интелект всеки ден. Компанията продължава да въвежда новите модели с изкуствен интелект, които проектира и пуска в употреба в своите модели телефони или услуги.

Според последна информация най-популярният изкуствен интелект на Google Gemini ще бъде интегриран в Google Maps. Изкуственият интелект , върху който се работи, за да се превърне в „по-добър телефонен асистент“ , скоро автоматично ще стартира навигация, когато се поискат указания в Google Maps.google gemini karta

Изкуственият интелект Gemini идва в Google Maps

Gemini , който ще работи интегриран с Google Maps Extension , ще позволи на потребителите просто да дават команди като „Take me to x“ или „Take me to x place“, без да се налага да въвеждат местоположението, до което отиват.

След тази команда Gemini не само ще създаде маршрута, но и ще предостави на потребителите колко време ще отнеме пътят, колко километра е и връзки с упътвания. Благодарение на приложението, което ще бъде улеснено с Gemini, шофьорите вече ще имат достъп до тази функция с новата актуализация.

Новата актуална бележка гласи:

  • „Ако сте включили разширението Workspace в настройките на приложението Gemini, сега можете да използвате гласа си, за да задавате напомняния и записи в календара с приложението Gemini. Наличността на разширението Workspace варира според държавата.“
  • „Актуализирахме гласовите команди, за да включим автоматично изпращане. Вече няма нужда да натискате „изпрати“.“

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.