Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?google karti gemini

Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?

Google ще интегрира изкуствения интелект на Gemini в нова услуга и ще улесни живота на потребителите. И така, как ще се използва? Ето подробностите! Google се усъвършенства все повече и повече в областта на изкуствения интелект всеки ден. Компанията продължава да въвежда новите модели с изкуствен интелект, които проектира и пуска в употреба в своите модели телефони или услуги.

Според последна информация най-популярният изкуствен интелект на Google Gemini ще бъде интегриран в Google Maps. Изкуственият интелект , върху който се работи, за да се превърне в „по-добър телефонен асистент“ , скоро автоматично ще стартира навигация, когато се поискат указания в Google Maps.google gemini karta

Изкуственият интелект Gemini идва в Google Maps

Gemini , който ще работи интегриран с Google Maps Extension , ще позволи на потребителите просто да дават команди като „Take me to x“ или „Take me to x place“, без да се налага да въвеждат местоположението, до което отиват.

След тази команда Gemini не само ще създаде маршрута, но и ще предостави на потребителите колко време ще отнеме пътят, колко километра е и връзки с упътвания. Благодарение на приложението, което ще бъде улеснено с Gemini, шофьорите вече ще имат достъп до тази функция с новата актуализация.

Новата актуална бележка гласи:

  • „Ако сте включили разширението Workspace в настройките на приложението Gemini, сега можете да използвате гласа си, за да задавате напомняния и записи в календара с приложението Gemini. Наличността на разширението Workspace варира според държавата.“
  • „Актуализирахме гласовите команди, за да включим автоматично изпращане. Вече няма нужда да натискате „изпрати“.“

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  4. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp
  5. Пациентът с поставен мозъчен чип Neuralink успя да играе шах чрез мислене!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.